Fars gryder

Fars gryder

Spørger man børnene, hvad de allerhelst vil have til aftensmad, svarer de pizza, pasta, burgere og pandekager. Og fars liste er ikke meget anderledes…

I opskriftsbogen Fars gryder viser den norske journalist, forfatter og far, Per A. Risnes, vejen med opskrifter på alle ungernes livretter.

Han viser, hvordan manden i huset nemt bliver børnenes yndlingskok med opskrifter på bløde burgerboller, sprøde pizzabunde og grillede kyllingespyd.

I bogen genskabes familiens favoritter fra bunden. De gode råvarer, det grønne tilbehør og den store kærlighed til hjemmelavet feel good-mad er i centrum, og ungerne kan sagtens være med i køkkenet og se, hvordan maden bliver til. Bogen indeholder et væld af flotte, detaljerede og appetitvækkende fotos af de mange retter, ingredienser og fremgangsmåder.

Bogen er opdelt i temaer som f.eks. pizza, hamburger, pasta, pølser, fish ’n’ chips og naturligvis drinks, som mor kan nyde, mens far og ungerne knokler i køkkenet.

Forfatteren Per A. Risnes er en far-stjerne i Norge med 30.000 solgte eksemplarer af bøgerne Verdens beste pappa og Pappa kan alt. Fars gryder vandt prisen for årets bedste kogebog i Norge i 2013 og er nomineret til Gourmand International Cookbook Award 2014.

Du kan købe bogen på Saxo.com – ved at følge linket Fars gryder