Oplev ROSAS JULEBAL på Nørrebro Teater

Oplev ROSAS JULEBAL på Nørrebro Teater

Tag børnene med til en hyggelig oplevelse på Nørrebro Teater med juleforestillingen ROSAS JULEBAL, mens dagene op til juleaften måske kan føles lidt lange for mange børn.

De fleste børn kender Rosa fra Rouladegade, fra Ramasjang og fra børneteaterkoncerten Rytmeskoven, som i efterårsferien 2012 hittede på Nørrebro Teater. Denne jul inviterer Rosa børn, deres yndlingssovedyr og deres voksne indenfor til julebal på Nørrebro Teater.

Hos Rosa er der nok at se til af forberedelser, mens de mange julegæsters forskellige temperamenter flettes sammen til dans om det store træ. Kom og vær med til at hjælpe og synge, mens dansemusene bager med kæmpeæg og pingvinen længes hjem til Sydpolen. ROSAS JULEBAL er en fest for småfugle, kæmpeugler, svedende pingviner, frysende lam, bløde kaniner, stikkende pindsvin, blodtørstige lus og ikke mindst for børn og deres sovedyr.

I forestillingen er der nok at se til af forberedelser med træpyntning, kjolebygning, konfektsmagning og dansetræning med hvide kaniner, frysende lam og svedende pingviner, som bare vil ha´ is! Alle børn inviteres med deres yndlingssovedyr. I salen er der nummererede pladser, frit udsyn og ekstra puder til de mindste.

Medvirkende: Rosa Gjerluff Nyholm, Barbara Gjerluff Nyholm, Ellen Flyvbjerg, Ida Fredericia, Stefan Bang, Emil Tafdrup, Joy Anna Hall og Lars Lottrup
Musikere: Emil Jensen og Nynne Hedal
Ide, manuskript og musik: Rosa Gjerluff Nyholm og Elisabeth Gjerluff Nielsen

Rosa’s julebal spiller i perioden:
Fra d. 5. december – d. 23. december 2015.
Lørdag-søndag kl. 11.00 og 14.00
Tirsdag d. 22. december kl. 11.00 og 14.00
Onsdag d. 23. december kl. 11.00 og 14.00

Forestillingen varer ca. 1 time uden pause

Adressen er:
Nørrebro Teater, Ravnsborggdae 3, 2200 Kbh. N

Billetter kan købes på www.nbt.dk / www.teaterbilletter.dk  og koster 75-245 kr.

NBT - " ROSAS JULEBAL "