Så er det tid til LEGO World 2016

Så er det tid til LEGO World 2016

Så går det snart løs igen i et paradis af LEGO-klodser, når LEGO World 2016 slår dørene op i weekenden d. 18 – 21. februar 2016. Her er der ikke noget med at man er for gammel eller for ung til at lege med LEGO, det er bare at kaste sig ud i det og slå fantasien løs. Her er der ingen adskillelse i pige- eller drengeklodser, her er LEGO bare LEGO.

Årets LEGO World byder på leg, læring og overraskelser i 36 områder, der alle er spækket med LEGO aktiviteter for børn i alle aldre. Lær at kæmpe som en Jedi-ridder i LEGO Star Wars’ Jedi Academy, hvor Stormtroopers i komplet udrustning selvfølgelig også kigger forbi.

Kig forbi LEGO City, hvor du finder en LEGO brandbil i fuld størrelse, og der vil være mulighed for at slukke LEGO ildebrande. Spilleglade børn og voksne kan selvfølgelig også prøve kræfter med det nye, populære konsolspil LEGO Dimensions, mens de eventyrlystne kan besøge eventyrlandet eller gennemføre en LEGO Friends’ aktivitetsbane.

Som noget helt specielt ved årets udgave af LEGO World kan børnene enten få indgraveret deres navn på en LEGO-klods som de kan tage med hjem, eller at de kan få en lille LEGO World mini figur med hjem. Det sker på standen, hvor i kan se hvordan de verdenskendte klodser bliver lavet i virkeligheden.

Der er åbent på LEGO World i dagene fra d. 18. – 21. februar, fra kl. 10.00 – 17.00 hver dag. Som de tidligere år finder arrangementet sted i Bella Center i København.

Billetterne koster 140,00 kr, og kan købes ved indgangen eller derhjemmefra på www.LEGOWorld.dk

Lego World3

Annonce: