Ting at lave i efterårsferien

Ting at lave i efterårsferien

Så er det blevet efterårsferien, så skal der hygges og laves sjove ting, eller slappe af fra hverdagens hårde program og bare være sammen som familien. Heldigvis ser vejret ud til at det bliver tørvejr, så ikke noget med regntøj og gummistøvler, og så er det lidt sjovere at være udenfor.

Her har vi samlet nogle gode ideer til hvad i kan lave i efterårsferien:

Tag en tur i skoven og saml kastanjer – lige nu er det tid hvor de modne kastanjer falder af træerne, den type kastanjer som vokser i de danske skove kan ikke spises men de er rigtig gode til at lave sjove tændstikdyr med.

Zoologisk Have – en tur i Zoologisk Have er altid en god og spændende oplevelse, oplev de dyreunger som er blevet født i løbet af sommeren og se hvordan de mange forskellige dyr opfører sig

Tag på museum – det kan enten være Nationalmuseet, Zoologisk Museum eller måske en tur i Experimentariet. På Experimentarium har de hele ugen et spændende program med masser af aktiviteter.

Gå i biffen – saml hele familien sammen og tag i biografen, find en film som alle i familien gerne vil se.

Hyg jer derhjemme – sæt en god film på fjernsynet, lav en portion popcorn, find de varme tæpper frem og pak jer sammen i sofaen, mens i ser en god film og bare hygger jer sammen.

Annonce: