Familiens favoritgratin

Familiens favoritgratin

Pastaretter er altid et sikkert hit hos børnene, i denne ret er der blandet pølser og tomatsauce som efterfølgende bages i ovnen med et sprødt låg af revet ost.

En god familieret, som ikke tager lang tid at lave og så kan der med fordel laves en stor portion – så kan der måske blive til frokosten dagen efter.

Opskriften er til 2 portioner, så det er bare at gange op afhængig af hvor mange portioner der ønskes.

2 portioner

300 g røgede pølser
200 g pasta (skruer el. penne)
1 dåse majskorn
1 portion tomatsauce à 500 g
100 g revet gratinost

Forvarm ovnen til 200 °C.
Kog pasta’en efter anvisning på pakken og fordel det i et smurt ovnfast fad.

Skær pølserne i skiver, og bland dem med majs – husk at hælde væden fra majs’ene. Fordel pølseskiver og majs over pastaen.

Hæld tomatsaucen over pastaen, og vend det forsigtigt sammen.

Drys med revet ost, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Serveres med godt brød.

Opskrift: matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen