Derma Eco Baby olie

Derma Eco Baby olie Derma Eco Babyolie er en mild olie med blødgørende effekt på den sarte hud, hvilket gør den ideel at anvende som badeolie både for baby og for resten af familien.
Derma Babyolie er også velegnet til fjernelse af arp i hovedbunden og ikke mindst til babymassage. Er tilsat vitamin E og naturlig antioxidant.

Derma Eco Baby olie - 150 ml

Pris: 34,95 kr

Buy Now

Derma Eco Baby shampoo/bad

Derma Eco Baby shampoo/bad Derma Eco Baby shampoo er en sæbe, som er specielt udviklet til babyer og små børns sarte hud. Derma Eco Baby shampoo/bad indeholder derfor ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Den minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Shampooen indeholder plejende egenskaber, og modvirker udtørring.

Derma Eco Baby shampoo/bad - 150 ml.

Pris: 34,95 kr

Buy Now

Derma Eco Baby creme

Derma Eco Baby creme Derma Eco Babycreme er velegnet som hudpleje til børn med sart hud og tendens til eksem.

Derma Eco Babycreme indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Cremen er mildt konserveret.

Derma Eco Babycreme - 100 ml

Pris: 34,95 kr

Buy Now

Derma Eco Baby salve

Derma Eco Baby salve Derma Eco Baby salve er en vandafvisende salve med plejende egenskaber. Salven er velegnet til sart babyhud, der ofte udsættes for fugt som huden omkring munden og bleområdet. Derma Eco Baby salve danner en beskyttende hinde på huden samtidig med, at huden får lov at ånde.

Derma Eco Baby salve - 100 ml

Pris: 34,95 kr

Buy Now

Madsens Baby Salve

Madsens Baby Salve Madsens baby salve er en zinksalve som anvendes når babys numse bliver rød. Salven har en beskyttende effekt overfor vand, urin, og andre hudirriterende faktorer.
Salven indeholder vaseline, som er med til at hele og beskytte huden.

Madsens Baby Salve - 100 ml

Pris: 75,95 kr

Buy Now