Efterårets farver fra POMPdeLUX

Efterårets farver fra POMPdeLUX

Med udgangspunkt i naturens farver, former og dyr, har det danske børnetøjsmærke POMPdeLUX designet en spændende kollektion til de mindste i familien. En kollektion som ikke mindst har stor fokus på bæredygtighed.

Farver og trends
Efteråret og vinteren 2019 hos POMPdeLUX er inspireret af de varme farver i efterårets natur. Bladene der skifter farve og falder af træerne og farver hele verden i brune og gule nuancer. Skovens mystik og dyreliv giver liv til kollektionen med fine håndtegnede prints, inspireret af skovens dyr og tegnet med en barnlig streg.

Nuancer af okker, en dybgrøn, mørke blålige toner og en delikat støvet rosa dominerer kollektionen, inspireret af sæsonens mørkere toner. Okker er, sammen med mørkeblå, årets unisex farver, og er gode at style med resten af farverne i kollektionen.

Udover fortsat at tilbyde OEKO TEX-100 certificerede produkter og økologiske GOTS produkter til deres kunder, har POMPdeLUX ligeledes tilføjet produkter i genanvendt polyester og Eco Vero viskose i denne sæson. Dertil kommer genanvendelige POMPbag der som noget nyt, produceret af genanvendt plast.

En del af strategien om bæredygtighed hos POMPdeLUX, handler om at producere tøj i så høj kvalitet, at tøjet kan bruges af flere børn. Således opfordrer POMPdeLUX direkte til at lade deres produkter gå i arv med deres Hope-serie til piger i årets kollektion, hvor printet lyder: Someday another princess will wear this dress.