Mellemmåltid til baby

Mellemmåltid til baby

Børn har behov for energi for at vokse. Nu lancerer Arla Baby&Me fire tuber, der bidrager til en velsmagende kost til babyer, og som er tilpasset børns næringsbehov fra de er 6 måneder gamle. De nye tuber udgør et mellemmåltid som supplement til børnenes øvrige kost. De kan både spises varme og kolde og kan serveres derhjemme og på farten. Tuberne er derfor perfekte til sommerferien, og når familien skal på tur i det danske sommerland.

De nye tuber er økologiske og fås som fuldkornsgrød eller yoghurtsmoothies i praktiske klemmeposer, så børnene selv kan holde og spise dem. Alle fire varianter er sammensat, så de både indeholder næringsstoffer og samtidig udfordrer dit barns smagsløg. De fire smagskombinationer er: yoghurtsmoothie med æble, blomme og kanel, yoghurtsmoothie med rødbede, pastinak og basilikum, fuldkornsgrød med pære, solbær og vanilje og fuldkornsgrød med sød kartoffel, gulerod og ingefær.

”Arla Baby&Me Organic’s nye økologiske tuber med yoghurtsmoothie og fuldkornsgrød udgør et godt mellemmåltid. De er lavet på økologiske frugter og grønsager, og de indeholder selvfølgelig kun naturlige ingredienser. Vores tuber er baseret på økologisk mælk og er skabt til at give din baby en god start på livet,” fortæller Ditte Søndergaard Nielsen, brand manager for Baby&Me.

De nye tuber er sammensat, så konsistens og smag passer til den udviklingsfase, som barnet har nået fra seksmåneders alderen.

Gør det nemt at spise på farten
De nye tuber er nemme at have med på farten, når du triller en tur med barnevognen eller er på vej hjem fra mødregruppen. Undersøgelser peger nemlig på, at danske forældre efterspørger nemme løsninger til at have med på farten uden at være nødt til at gå på kompromis med kvaliteten.

”Som forældre til en baby kræver det grundig planlægning, når man skal forlade hjemmet, fordi man skal være forberedt på lidt af hvert. Med vores nye, praktiske tuber vil vi gerne gøre det lettere at give babyen et økologisk og velsmagende mellemmåltid, når det skal gå lidt stærkt. Derfor har vi udviklet de nye tuber, som skal hjælpe til at gøre hverdagen lidt nemmere for nybagte forældre, søger økologi,” siger Ditte Søndergaard Nielsen.

De nye tuber fra Arla Baby&Me kan i første omgange kun købes i Rema 1000s butikker i Danmark.

Baby&Me’s økologiske tuber med yoghurtsmoothies og fuldkornsgrød fås i Rema 1000 over hele landet fra uge 27 til en vejledende udsalgspris på 9,95 kr. for yoghurtsmoothies og 10,95 kr. for fuldkornsgrød.

Fakta om Arla Baby&Me’s økologiske tuber

  • Arla Baby&Me tuber findes i fire smagskombinationer: yoghurtsmoothie med æble, blomme og kanel, yoghurtsmoothie med rødbede, pastinak og basilikum, fuldkornsgrød med pære, solbær og vanilje, og fuldkornsgrød med sød kartoffel, gulerod og ingefær.
  • Varianterne med yoghurtsmoothies indeholder 90 gram, mens varianterne med fuldkornsgrød indeholder 120 gram.
  • De nye tuber med yoghurtsmoothies og fuldkornsgrød er baseret på økologiske grøntsager og frugter, hvilket udgør størstedelen af indholdet.
  • De nye tuber er udviklet, så de bidrager til god ernæring til barnets forskellige udviklingsstadier.
  • Både yoghurtsmoothies og fuldkornsgrøden er sammensat, så konsistens og smag passer til den udviklingsfase, som barnet har nået i seksmåneders alderen.
  • Arla Baby&Me tuber udgør et mellemmåltid og kan bruges som supplement til børnenes øvrige kost både derhjemme og på farten.