Ny autostol opkaldt efter Albert Einstein

Ny autostol opkaldt efter Albert Einstein

Sikkerhed går forud for alt, når det gælder vores børn. Der bruges derfor meget tid for de kommende forældre på at finde den helt rigtige autostolsom så at der kan sætte et checkmærke ud for de mange krav som der stilles. Det kan også være et noget stor og uoverskuelig opgave, da markedet for udstyr til baby er en stor jungle. Så det gælder derfor om at vide hvad kravene er og lave et godt forhåndsarbejde med at undersøge mulighederne.

Det er her at denne ny og topsikrede babyautostol kommer ind i biledet, en autostol som lige har set dagens lys på det skandinaviske marked. Der er her faktisk tale om en 5-dobbelt testvinder, som har været gennem grundig test og vurdering hos både danske TÆNK, FDM, tyske ADAC, norske Forbrukerrådet og finske Moottori. Her scorer autostolen nemlig topkarakterer i de omfattede tests.

Navnet på autostolen er Albert, opkaldt efter den tyske forsker og nobelprismodtager Albert Einstein. Her er der lagt stor vægt på sikkerheden som naturligvis er af højeste prioritet, når autostolen til det lille nye familiemedlem skal vælges. Men derudover er der også lagt vægt komfort og design som begge spiller en væsentlig rolle når vordende forældre kigger på autostole. Det har firmaet bag autostolen – Swandoo forstået, og med babyautostolen Albert, har de ramt plet på alle parametre.

Alberts harmoniske linjer og det eksklusive materialevalg sørger nænsomt for at indpakke og beskytte babyen. En helt ny type skalstruktur, udført i en ekstra stærk plasttype, kombineret med et mere sikkert selesystem giver overlegen sikkerhed, komfort – og ikke mindst ro i sindet. Især den gode seleføring og det faktum, at Albert forblev stabilt stående på bilens sæde i testens frontal- og sidekollision, blev noteret af både ADAC og FDM.

Albert er nem at montere i bilen og kræver ikke megen plads. Det er også nemt at fastspænde barnet i stolen, som udover den gode polstring, yder barnet benstøtte, siddekomfort, plads og udsyn. Hovedstøtten samt NewBorn indsatsen er gennemført i Memory Foam og naturligvis uden kemi.

Du kan læse testen fra FDM her: https://fdm.dk/nyheder/bilist/2019-10-autostoletest-nye-stole-redder-boerns-liv-trafikken
Du kan læse testen fra TÆNK her: https://taenk.dk/test/autostole/swandoo-albert-i-size-base

Vejledende pris er DKK 2299,-