Efterårsferie på Fregatten Jylland

I efterårsferien sættes alle sejl til på Fregatten Jylland, når dørene åbnes til et tætpakket program for både store og små. Her venter der fortællinger for børn, fortælling om fregatten i kamp, kanonskud, rebslagning, aktiviteter med fregattens nye tiltag ”Mini-fregatter” og meget mere. Når guiderne fortæller om fregatten i kamp hjælper børn og voksne til med at trække den tunge kanon, inden den skal ’lades’ af kanoneren.

Med Fregattens nye tilbud til børn – Mini-fregatter – kan børnene kan stævne ud på togt med en lille minifregat om maven. Her skal de rundt til de forskellige destinationer, som fregatten kom til og lære hvad sømændene oplevede hvert sted.

Der vil også være mulighed for at komme højt til vejrs, når topgasterne inviterer til klatring i krydsmasten. Her får deltagerne et flot vue over Ebeltoft Vig og en fortælling om området og landskabet. Klatring koster 75 kr. pr. deltager i tillæg til entrébilletten.

Er der brug for tid til refleksion, kan man sætte sig i skrivehjørnet i museumshallen og skrive et brev til én man har kær eller putte det i den røde postkasse, hvis man vil sende en hilsen til Fregatten Jylland.

Mød børnene fra MGP

Efterårsferien indledes søndag den 16. oktober fra kl. 14 med en festlig koncert under titlen ”MGP Allstars SHOW!” med nogle af børnene fra årets MGP. Her kan børnene møde MGP 2021 finalisterne – Mikkel, Bubble Girls – Naia og Caroline, og Super Brothers – Asger og Holger, som var 3. pladsen. Og måske er der en surprise. Der vil være mulighed for autografer efter koncerten. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Ebelfestival og Fregatten Jylland, og det koster 30 kr. pr. person at deltage. Dørene åbner kl. 13.

Andre artikler

Back to top button