Gratis til dig og dit barn

Do Not Disturb Baby Sleeping sign in his hands pregnant woman

Mens du er gravid er det sjovt at gå på opdagelse på nettet for at se hvad der findes af gratis ting og vareprøver til dig og din kommende baby.

Der er også rigtig mange gode muligheder for at finde prøver på for eksempel babymad eller bleer, prøv bare at se nogle af de tilbud som findes på internettet.

Nogle af stederne kræver det af du melder dig ind i deres babyklub eller lignende, for at få tilsendt startpakken til din baby, men klubberne giver dig så også mulighed for at få gode fordele og rabatter – så der kan være penge at spare.

Fakta Babykuffert
Med Fakta’s Babykuffert får du en lækker pakke til barn, med Coop’s kendte miljøvenlige serie 365 MINIRISK som byder på produkter til hele familien, blandt andet sæbe, shampoo mv.Babykufferten indeholder alt fra sut og bleer til pusleunderlag og zinksalve. Alt du skal gøre er at tilmelde dig på Fakta’s hjemmeside, så får du tilsendt et værdibevis som kan indløse i din lokale Fakta-butik.

Du kan læse mere om Babykufferten og bestille den her

Liberoklubben
Liberoklubben tilbyder dig gratis medlemskab af deres babyklub, og du får i forbindelse med dit medlemsskab deres startboks til dit nyfødte barn. Du har desuden mulighed for at optjene point i klubben, få gode fordele samt deltage i diverse konkurrencer.

Du kan melde dig ind i Liberoklubben her

Tena
Tena tilbyder nybagte mødre en gratis prøvepakke på bind, som du kan bruge når du har født dit barn. Bleerne er udformet så de passer til kvinder som lige har født.

Du kan bestille din gratis prøvepakke hos Tena her

Rema1000 Baby Startpakke
Rema1000 tilbyder dig en praktisk startpakke med en række af deres egne produkter til babyer.Pakken indeholder gode ting som de populære New Born-bleer, vådservietter, skumvaskeklude, en sut, en bamse samt en overraskelse. Du bestiller startpakken på Rema1000’s hjemmeside og henter pakken i din lokale butik.

Du kan bestille din Baby Startpakke fra Rema1000 her

Babybox
Babybox er et samarbejde mellem Babysam og Pampers, og tilbyder dig en start-pakke til baby. Pakken indeholder mange spændende ting som blandt andet kan være:
Pampers bleer
Magasinet Vores Børn eller Vores Børn SPECIAL
Blespanden inklusive en refill fra International Refill Company Ltd.
Hemojern fra CederrothSkeer fra Hipp
Trusseindlæg fra Always
Fod rangle fra Fischer Price
Head & Shoulders skæl shampoo
Gavekort på krus med foto fra Vistaprint
Magasinet Far, Mor og Børn
Håndcreme fra Derma
Baby Creme fra Derma
Personlig sut fra Navnesutten
Babyboxen kan hentes i din lokale Babysam-butik.

Du kan bestille din Babybox her

Matas Babyklub
Et medlemskab i Matas Babyklub giver adgang til en gratis barselspakke med vareprøver og information fra Matas’s samarbejdspartnere. Pakken henter du i din lokale Matas-forretning.

Du kan melde dig ind i Matas Babyklub her

Odder Barnevogne
Hos Odder Barnevogne kan du downloade deres seneste katalog med deres store udvalg af barnevogne fra 0 år og op til 3 år.

Du kan hente det seneste katalog fra Odder Barnevogne her

 

Back to top button