Anmeldelse – Dora og venner

Så er der dækket op til hyggetid med børnene, og en god film på fjernsynet. Ikke en hvilken som helst film, men nye afsnit i serien om pigen Dora og hendes venner. Afsnit som byder på flere nye udfordrende og spændende oplevelser for pigen Dora og vennerne Kate, Emma, Naiya, Alana og Pablo.

Dora er en meget nysgerrig pige som gerne går på opdagelse sammen med sine allerbedste venner i byen Playa Verde hvor de bor. Og det er absolut ikke småting som Dora og hendes venner oplever, når de udforsker området og dets underfundige kringelkroge, de kommer nemlig ud for lidt af hvert.

Det er fjernsynskanalen Nickelodeon som viser serien med eventyreren Dora og hendes venner som oplever de mange sjove ting sammen.

Nickelodeon’s danske hjemmeside eller på den internationale hjemmeside kan du finde beskrivelse af afsnittene om Dora, finde malebøger som kan farvelægges, se videoklip samt en masse spil med Dora som børnene kan spille. Der er også mulighed for at børnene kan lave deres helt egen app med Dora. Dora er ikke bare en sjov pige som går på opdagelse, serien om Dora og hendes venner er på samme tid en god form for indlæring for børnene, på den måde som de små afsnit er bygget op.

Dora2

Andre artikler

Back to top button