Inglesina er nu tilbage i Danmark

Danskerne har igennem mange år haft tradition for at købe meget store barnevogne, der kan være svære at få bakset ind i bilen, med i bus og tog eller op ad trapper. Derfor har forældrene ofte skulle købe flere vogne, for at opfylde deres krav. Denne udskrivning, kombineret med køb af autostol og lift, har gjort det ganske dyrt.

Med Inglesina’s eksklusive kombivogne får danske forældre nu mulighed for at købe en 3-i-en startpakke, indeholdende: lift, barnevogn, klapvogn og autostol.

Inglesina har i mere end 40 år designet og produceret innovative barnevogne, kombivogne, klapvogne samt højstole til babyer og børn. Efter års fravær er det kendte mærke, der står for lækkert design og kvalitet, endelig at finde i Danmark igen, til særdeles fornuftige priser.

Alle med børn kender til det problem når sutten tabes, at baby begynder at græde. Wubbanub er USA’s populæreste sut kombineret med en sød bamse, der hjælper baby med at holde sutten på plads. Sutten bruges på mere end 2.000 hospitaler i USA, og er lavet i et stykke silikone, der reducerer risikoen for at bakterier sætter sig fast i små revner, og er dermed mere hygiejnisk. Den er specielt udviklet efter babys mund og indeholder ikke latex, BPA eller phthalater.

Atlantic Baby Group er en virksomhed, der udover at være officiel importør af bla. italienske Inglesina, amerikanske Wubbanub og ZoLi, sælger og markedsfører innovative produkter til baby og børn. Virksomheden har kontor, showroom og lager i Herlev.

 

Andre artikler

Back to top button