Karolines Madklub giver dig lækre madplaner

Hvem kan ikke huske de klassiske kogebøger fra Karolines Køkken, eller har måtte ty til hjælp fra en af de mange opskrifter fra Karolines Køkken. Nu er der endnu mere hjælp at hente når der åbnes for et nyt tilbud – nemlig Karolines Madklub. En digitial madklub som skal hjælpe dig i hverdagen, blandt andet med inspirerende opskrifter på sund og velsmagende mad. Vel at mærke mad for hele familien.

I Karolines Madklub får du hver uge en personlig madplan på baggrund af dine præferencer og behov. Det betyder, at madplanen blandt andet kan justeres efter antal personer i husstanden, og om du fx er til fisk, rødt kød eller er vegetar. Og hvis menuforslaget ikke falder i god jord, kan du altid udskifte det med en ny opskrift eller en af de favoritter, du har valgt blandt 4.000 opskrifter fra Karolines Køkken. Og foretrækker du madplanen i en fysisk udgave, kan den nemt printes og hænges op på køleskabet.

Karolines Madklub hjælper dig med en varieret kost

Med Karolines Madklub får du velsmagende hverdagsmad, som ikke kræver timelange forberedelser i køkkenet. Alle hverdagsopskrifterne er udviklet på baggrund af Fødevarestyrelsens kostråd, som er din garanti for, at de foreslåede madplaner altid følger en varieret kost. Og i weekenden, hvor der måske er mere tid og overskud til at stå i køkkenet, har Karolines Køkken sammensat en lækker treretters menu. Men personlige madplaner og adgang til samlingen af kogebøger fra Karolines Køkken er kun første skridt på vejen:

”Karolines Madklub er baseret på indsigter om danskernes behov og udfordringer med madlavning i hverdagen. Derfor er inspiration og gode madoplevelser de første fordele, vi lancerer i kundeklubben, så danskerne kan få større glæde af alle de opskrifter, Karolines Køkken har udviklet gennem tiden. Men vi vil løbende lancere flere funktioner, som kan give danskerne en hjælpende hånd i hverdagen,” siger Kristian Spaabæk og fortsætter: “I Karolines Madklub kan du derfor både finde klassiske opskrifter som rejecocktail og lasagne samt moderne opskrifter med skyr og lakrids.”

Fakta om Karolines Madklub:

  • Karolines Madklub er en digital kundeklub med masser af gratis fordele.
  • I første omgang lanceres følgende hovedfunktioner i Karolines Madklub: Personlige madplaner, udvælgelse af favoritter blandt mere end 4.000 opskrifter og adgang til kogebøger fra Karolines Køkken. Karolines Køkken vil løbende lancere flere funktioner og fordele i Karolines Madklub.
  • Karolines Madklub indeholder bred inspiration med alt fra hverdagsretter til desserter og mellemmåltider.
  • Alle madplaner er baseret på Fødevarestyrelsens kostråd og årstidens råvarer

Du kan læse mere om Karolines Madklub her.

MinMadplan

Andre artikler

Back to top button