Økologisk mos til de mindste

Fra et af Storbritanniens mest populære varemærker, kommer nu en helt ny serie af økologisk børnemad til Danmark. Organix Just er en farverig serie af børnemad i glas og klemposer af højeste kvalitet. På menuen er nye smagfulde kombinationer af frugt, grøntsager og korn, særligt tilpasset børn fra 6 måneder, som er i gang med at tilegne sig nye smagspræferencer. Lavet af de bedste økologiske råvarer med fokus på smag, farve og konsistens.

Lige siden mærket blev lanceret i 1992, har Organix været forløber på det britiske marked. Udover at udvikle økologiske og næringsrige børnemadsprodukter, har Organix også arbejdet målrettet på at udvikle en ny højere standard for børnemadskvalitet, og altid givet forældre gode råd om mad til børn og de bedste betingelser for vækst og udvikling.

“Hos Organix laver vi god mad, fordi vi har en passioneret tro på, at alle mennesker, uanset alder, fortjener god mad, og vi ønsker at give børn den bedste start i livet”, siger Philipp von Jagow, landechef for Organix. Al vores mad er lavet af gode råvarer, så maden smager lige som den skal, og alt, hvad vi gør, overholder strenge regler for at sikre, at de små kan nyde god og sikker mad.

I den nye økologiske serie, Organix Just, er der både rene frugtvarianter og kombinationer frugt, grønt og korn. Der er ikke tilsat andet end økologiske råvarer, og tilberedningen er ekstra skånsom, så farve, smag og konsistens er bevaret. En mulighed for at tilbyde barnet nye lækre smagsoplevelser, og eksempelvis introducere barnet for græskar, quinoa og kokos.

Nyheder i børnemadshylden:

Just Jars – børnemad i glas (120 g) i otte varianter:
Just apple & green beans; Just apple, cinnamon & granola; Just carrot & quinoa; Just apple, strawberry & blueberry; Just carrot, corn & butternut squash; Just corn, courgette & spinach; Just corn, apple & pineapple; Just apples.

Just Pouches – klemposer (100 g) i fire varianter:
Just apple, pineapple & sweet potato; Just mango, pear & granola; Just oatmeal, apple, banana, raspberry & blueberry; Just apple, pineapple & coconut.

Alle produkter er anbefalet til børn fra 6 måneder.

No junk og altid økologisk

Organix No Junk Promise er en garanti for kvalitet og et stempel som findes på alle Organix emballager. Det er ikke baseret på lovgivningsmæssige eller industrielle krav.

Om Organix

Organix rejsen begyndte i Storbritannien i 1992, da Lizzie Vann skabte virksomheden for at forbedre den overordnede kvalitet af mad til børn. Organix ønsker at lave god, sund og næringsrig mad, som skal være tilgængelig for alle, og fokuserer derfor på at lave mad, der altid er økologisk, fri for unødvendige ingredienser og fastsætter standarden for, hvordan god mad til børn skal være. Siden er Organix vokset til at blive en af Storbritanniens mest populære mærker og markedsleder inden for kategorien Fingerfood, både i Storbritannien og Sverige. Med Just sigter Organix på fortsat at sætte standarden for mad til børn.

Andre artikler

Back to top button