Sjovere frokostvaner med Arla Kids

Den nye skolereform betyder længere skoledage. Og det stiller krav til madpakkerne. Nu har Arla i samarbejde med den kendte amerikanske koncern Disney lanceret en ny serie af mejeriprodukter under navnet Arla Kids. Serien indeholder blandt andet yoghurt, ost og mælk – alle produkter som giver forældre mulighed for at pakke en ekstra lille fornøjelse med til en dag med sjov og læring.

Hvert år smører børnefamilierne tusindvis af madpakker til poderne, og nu er der hjælp på vej til de forældre, der savner lidt inspiration. Det sker med mejeriserien Arla Kids, som er et samarbejde mellem Arla og Disney. Serien består af seks produkter: en naturel smøreost, milde ostesticks, flere typer af yoghurt med forskellige smag af jordbær og banan samt pære og banan, en yoghurtdrik med smag af jordbær og blåbær samt to minimælk i brik med smag af henholdsvis kakao og jordbær:

”Arla Kids består af alt fra ostesticks til drikkeyoghurter, som er nemme at have med i tasken, og som kan variere madpakken og gøre den lidt mere spændende. Produkterne kan let anvendes som del af frokosten sammen med rugbrødsmadderne eller som et selvstændigt mellemmåltid om formiddagen eller eftermiddagen,” siger Katrine Nymark, brand manager i Arla.

Kendetegnet for alle produkterne er, at de er letgenkendelig og er prydet med klassiske Disney-figurer som Fedtmule, Anders And, Mickey Mouse og Mini Mouse i retrostil, som mange forældre vil kunne genkende fra deres egen barndom.

Længere skoledage kræver flere idéer til madpakkerne

Noget tyder på, at behovet for en nærende madpakke er til at føle på. En markedsundersøgelse fra analysefirmaet AIM Create viser nemlig, at fire ud af ti af forældre, der har oplevet, at deres børn har fået en længere skoledag med den nye reform, også oplever, at det har betydet en ændring i deres børns madpakker. Og det stiller krav til madpakkernes indhold:

”For mange forældre er den nye reform ikke kun ensbetydende med længere skoledage, men også større madpakker. Med Arla Kids er vores mål at komme forældrene til undsætning med produkter, der skal ses som en ekstra lille fornøjelse i en sund og varieret madpakke,” siger Katrine Nymark.

På hjemmeside Arla Kids – kan du læse mere om Arla Kids produkterne, finde lækre og inspirerende opskrifter til madpakker til børnene (og måske også dig selv) samt downloade en folder med opskrifter og ideer til madpakker. Her er det tilladt at lege og eksperimentere med maden, for en madpakke skal være indbydende og noget som børnene ser frem til i pausen midt på dagen.

Du kan købe Arla Kids-produkterne i almindelige supermarkeder mv., de står sammen med de øvrige mejeriprodukter.

Den vejledende udsalgspris er følgende:
– 14,95 kr. for skeyoghurt i en pakke med 4 stk
– 18,95 kr. for drikkeyoghurt med en pakke med 4 stk
– 14,95 kr. for en tube smøreost naturel
– 19,95 kr. for ostesticks i en pakke med 7 stk
– 12,95 kr. for minimælk med smag af henholdsvis kakao eller jordbær i en pakke med tre brikker.

arla_pige-med-madpakke

Andre artikler

Back to top button