Smart og feminint sommertøj til pigerne

Foråret er over os og det kribler i fingrene for at finde sommertøjet frem, og ikke mindst forny garderoben med lækkert og nyt tøj. Det gælder både for store og små i familien, og især børn har gerne deres helt egne ideer til hvilket til hvordan deres tøj skal se ud og hvad de kan lide. Som forælder prøver vi dog, at anlægge en noget mere praktisk tankegang og vores tanker kører mere i den retning der siger hvor lang tid kan børnene bruge tøjet, er kvaliteten i orden, kan det bruges med noget af det tøj som børnene har i forvejen osv.

Med tøj af god kvalitet som kan kombineres og sættes sammen i forskellige variationer, er det nemmere at lave fornyelser i børnenes klædeskab. Her kan der målrettet sættes ind der hvor tøjet er blevet for småt, slidt eller bare trænger til at der kommer nyt frisk pust. Prøv bare at kigge på Bon’a Partes shop, og se hvad den nye sommerkollektion har at byde på.

Lige for tiden er tøjet til tøserne fyldt med dyremønster, spraglede blomster og ligesom hos os voksne piger, er jumpsuits også en del af sommerens dress for pigerne.

I sommerkollektionen faldt vi blandt andet for en feminin kjole med dyreprint som også kan bruges med leggings under, smart jumpsuit og en sød, piget t-shirt som vil passe fint til en jeans-nederdel eller et par shorts. Til kjole og jumpsuit vil en kort cardigan passe helt fint.

Kjole med dyreprint  

Jumpsuit

Tøset t-shirt

Hvem er Bon’a Parte ?

Bon’a Parte er et dansk tøjmærke som designer tøj med nordisk præg, tøjet er klassisk med sjove og farveglade detaljer. Fordelen ved deres design er netop at tøjet kan sammensættes på kryds og tværs, helt afhængig af vind, vejr og humør.

Bon’a Parte har ikke nogen fysiske butikker men findes udelukkende på nettet, hvor du kan sidde derhjemme sammen med børnene og beslutte dig for sommertøjet. Ikke noget med at slæbe modvillige børn med i butikkerne for at kigge på og prøve tøj – gælder nok mere for drengene end pigerne, når det gælder nyt tøj så kan de fleste piger som regel altid finde tid og lyst.

Du kan se mere på Bon’a Parte’s online-shop på Bonaparte Shop

141G_BAG_02_V011

Andre artikler

Back to top button