Sommertøj til dine børn

Endelig er tiden kommet, hvor du kan klæde dine børn i lyse og farverige nuancer. Det er et sikkert tegn på at foråret er i fuld flor og sommeren er lige rundt om hjørnet. Det er derfor på tide at forny garderoben med nyt, spændende sommertøj. Sommeren 2014 byder på et væld af farver, mønstre og sjove temaer som dine børn absolut vil elske!

Store som små – børn vil også klæde sig smart og moderigtigt. Dette er medvirkende til, at mange designere i dag tyr til de seneste trends, når det gælder om design af børnetøj.

Prøv at kigge på kollektionen fra SmallFashion.com og gå på opdagelse i deres mange sommernyheder til børn. SmallFashion sælger unikt børnetøj til børn i alderen 0 – 16 år fra lækre mærkevarer som Nike, Diesel, Levis, Tommy Hilfiger, Peak Performance, Pepe Jeans, Mini a ture, DKNY & Danefæ. Man kan kun blive i godt humør af alle deres skønne forårs- og sommer farver, som ses fra SmallFashion. På siden finder du alt fra de populære Peak jakker, perfekt den til de kolde sommeraftener, til smarte Nike Free sko, som er ideelle både til træning og fritid.

et57119701342_f_3Hos Smallfashion.com faldt vi især over de smarte og rå Tommy Hilfiger shorts kombineret med en super lækker sommer-gul jersey top. Udover at tøjet er super trendy er det også praktisk, behageligt og godt at lege i. Sættet er perfekt til sommerens kommen og absolut en sommer værdig!
Børnetøjskollektionen fra Tommy Hilfiger afspejler den klassiske tøjstil på sin egen stilfulde måde og på samme tid utrolig cool måde. Tommy Hilfiger både udstråler og er tøj af høj kvalitet. Lige for tiden er kollektionen fyldt med blomster og sommerfriske nuance – alt sammen tøj, som med garanti begærer et lille piges hjerte.

Mere sommertøj til de mindste finder du på www.smallfashion.com

Praktiske tøj-tip

Når du køber tøj til dine børn, er det afgørende, at du finder tøj, som passer til dit barns vilde hverdag. Med andre ord bør du købe slidstærkt tøj, der kan vaskes ved 60 grader, så snavs og pletter nemt kan gå af. Bomuldstøj kan i høj grad anbefales, da tøjet ikke får så mange huller. Kraftige eller mørke farver skjuler i øvrigt snavs og pletter og kan være et ideelt tøjvalg, når barnet skal lege udendørs.

Psst.. Selvom sommeren byder på lyse farver, sker der selvfølgelig ikke noget ved at forny garderoben med dette – alt tøj behøver jo absolut ikke, at gå til vild leg på legepladsen.

et57119546752_f

Andre artikler

Back to top button