Rødbededeller er skønne vegetardeller med masser af smag og farve. De er samtidig velegnede på både rugbrød, i sandwich og i madpakken – og så kan rødbededellen krydres med lige præcis dit yndlingskrydderi.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Keyword grønt, rødbede
Forb. tid 35 minutterminutter
Tilb. tid 10 minutterminutter
Samlet tid 45 minutterminutter
Antal 25stk.
Ingredienser
200gKarolines Køkken Klassisk Salatost i tern
300ggroftrevne rødbeder
150gfinvalsede havregryn
1finthakket rødløg
2æg
2små knuste fed hvidløg
1tskgroft salt
Friskkværnet peber
25gsmør
Sådan gør du
Mos osten med en gaffel.
Bland ost, rødbeder, havregryn og de øvrige ingredienser godt sammen til en sammenhængende fars – brug gerne hænderne.
Sæt farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 minutter.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
Form halvdelen af rødbedefarsen med en ske til ca. 12 små deller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 minutter. Vend dellerne af og til.
Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg resten af rødbededellerne.