Til baby og børn

MammaMilla
Vi sælger Babynests i absolut topkvalitet. En babynest er en lille ´rede´ som kan bruges de første 6mdr. af en babys liv. Vi sælger også andre produkter men babynesten er der vores fokus ligger.

Gode sko
Special-shop med sandaler, sko og støvler med ekstra støtte til børnefødder. Samarbejder med fagfolk som fysioterapeuter, børnelæger, ergoterapeuter mm.

Little green people

Little Green People
Hos webshoppen Little Green People finder du økologisk kvalitetstøj, til drenge og piger i alderen 0-5 år. Hos os finder økologisk tøj der er sjovt at være barn i, og tøj som holder til mange timers leg og vask.
Vi forhandler flere kendte tyske og britiske mærker, og er eneforhandler i Danmark af mærkerne Sense Organics og Pigeon Organics. Ved køb over 500,- er fragten gratis, og vi er selvfølgelig e-mærket så du trygt kan handle uden fare for at blive snydt.
Find os på www.littlegreenpeople.dk og benyt rabatkoden ” elefantino ” for at få -10 % på din ordre.

Blaa-streg

Kids World

Shop med børnetøj, babytøj og tilbehør fra lækre og solide danske mærker.Mærker som Pippi, Decoy, Drappa Dot, Green Cotton, HJORTH, No:ah, Nu:ga, Trille mf.
Blaa-streg
Filabel

Filabel.dk
Hos filabel.dk finder du lækkert børnetøj og babytøj i unikke design hele verden. Vores udvalg er en dejlig blanding af kendte danske mærker som Småfolk, Ej Sikke Lej, Krutter, Danefæ, Mio my Mio og Pippi. Her til kommer nye udenlandske børnetøjsmærker som DUNS, Moonkids, Kik Kid og Nova Star.Vi har krydret vores shop med anderledes udstyr og legetøj, og forhandler samtidig lækre børnesko fra Gucio, Pedoodles og See Kai Run. Leder du efter noget unikt og anderledes, så kig forbi www.filabel.dk. Vi har hurtig levering og billig fragt.

Blaa-streg