Indkøbsguide

Natusan Intensive Care tager sig af babys hud

En babys hud tørrer nemmere ud end hos voksne, derfor har huden ekstra brug for nærende og fugtgivende cremer som kan være med til at genskabe hudens fugtbalance.

I den første tid af et lille barns liv, er huden endnu ikke fuldt udviklet og har en tendens til hurtigere at tørre ud fordi den absorberer mere vand. Dertil kommer at det danske klima med dets lave udendørstemperaturer og tørre luft om vinteren også er medvirkende til den udtørrende effekt på vores hud.

For at undgå at dit barns hud bliver tør, rød og irriteret er det vigtigt, at du regelmæssigt smører huden med fugtgivende cremer som kan give fugt til huden.

I forbindelse med badning af baby bør du bruge en mild sæbe som ikke irriterer barnets hud og som samtidig også virker fugtgivende. Når barnet efter badet er blevet tørret, bør du bruge en babyolie eller babylotion som sørger for at give huden ekstra fugt. I områder omkring bleens kant, på knæ og albuer som udsættes mere for slid og kontakt med tøjet, kan du med fordel bruge Natusans nye Intensive Care repair creme som er med til at reparere huden samt forebygge irritation og tørhed på steder som oftere har tendens til at blive tørre.

Natusans Intensive Care-serie består af blandt andet lotion, babyolie, flydende sæbe, repair creme samt vådservietter. Alle produkterne i serien er milde og skånsomme overfor babys sarte hud, produkterne indeholder blandt andet ekstrakt fra olivenblade, vitamin E og en række vigtige mineraler.

Redaktionen har modtaget et udvalg af produkter fra serien og de lever helt op til forventningerne, bløde og milde uden at efterlade et fedtet lag som mange cremer desværre har en tendens til gøre. Huden føles dejlig blød efter blot første brug, og tegn på tørhed kan hurtigt standses i opløbet inden de udvikler sig til irritation, rødme og eksem.

Produkterne har en mild og behagelig duft, og repair cremen er helt uden parfume.