Indkøbsguide

NIVEA Creme i nye eventyrlige særudgaver

For de fleste børn er sengetid lig med en godnathistorie fra far eller mor. En god afslutning på dagen, hvor der kan puttes og  hygges sammen om en god historie. En god godnathistorie behøver ikke være lang og kompliceret, en helt enkel og sjov historie er ofte lige det der skal til før Ole Lukøje slår til.

NIVEA vil gerne tilføre putteritualet lidt ekstra magi. Derfor har de udviklet fire søde illustrerede eventyr – NIVEA Creme Tales, som du kan få fra februar 2015 sammen med den kendte og populære NIVEA Creme. Cremen kommer også i fire særudgaver med søde illustrationer på låget der matcher de tilhørende bøger.

De charmerende illustrationer og de fire små historier handler alle om drengen Leo og hans søster Mia, en kanin og en yndig lille fe, der sammen tager ud på spændende eventyr. Det er den internationale kunstner Joelle Tourlonias, der bringer historierne til live på dåserne, og selve historierne er skrevet specielt til formålet af børnebogsforfatteren Udo Weigelt. Hver enkel historie er både gribende og sjov, men viderebringer samtidig vigtige budskaber og positive livsværdier som omsorg, mod, tillid og familie. De små karakterer tager sig nemlig godt af hinanden, når de begiver sig ud på eventyr i en flyvemaskine bygget af pap, bestiger
bjerge af puder, dykker i en swimmingpool eller møder pingviner, skildpadder og kameler. De smukke illustrationer og fortryllende fortællinger er fyldt med omsorg og åbner op for et hyggeligt og magisk øjeblik, som forældre kan nyde sammen med deres børn under putteritualet.

Historierne passer til børn op til 6 år og er samtidig underholdende læsning for forældre. Du kan også finde de fire NIVEA historier (samt en femte bonushistorie) online på Tales.NIVEA.com, hvor historiefortællingen gøres levende med de seneste animationsteknologier.
Eventyrene kan downloades som PDF-filer eller læses direkte fra computerskærmen. Hjemmesiden indeholder også underholdende interaktive online-spil og puslespil, som børn og voksne kan nyde sammen.
Eventyrcremerne fåes kun i butikkerne i begrænset antal, i cirka tre måneder fra d. 9. februar 2015 og koster 55 kr. for 250 ml. Du kan finde dem bl.a. i supermarkeder som Føtex og Bilka.

Historierne:
Leo På Eventyr I Pudebjergene
Kanin glider i pudebjergene og Leo må redde ham. Så snart Leo har smurt sin næse ind i den magiske creme, er han klar til at begive sig ud på redningstogt for at hjælpe Kanin.

Mia Og Tryllestaven, Der Blev Væk
Mia og Kanin finder Fe drivvåd efter hun har været fanget i en storm. Ved at tørre hende og smøre hendes næse med den magiske creme, hjælper de Fe med at finde hendes tryllestav i det musehul, den var blæst ind i.

Leo Tager Det Store Spring
Leo står over for sin store frygt; at springe ud fra 3-meter vippen. Udstyret med sin magiske creme springer han dog, og kommer til en helt ny verden.

Mia og Den Lille Fe På Rejse
Mia og Fe tager på en magisk rejse verden over i deres flyvemaskine, der er bygget af en papkasse. På det spændende eventyr møder de kameler i ørkenen, pingvinger på snedækkede bjerge og delfiner i det blå hav.

Mia, Leo og Kaninfeberen (kun online)
En slem forkølelse og høj feber, bevæger sig igennem huset, og Kanin står for skud som den næste. Men pakket godt ind i et varmt halstørklæde og med creme på næsen, bliver han meget hurtigere rask!

Historie

Om NIVEA Cremen
Som en verdensomspændende favorit igennem mere end 100 år er NIVEA Cremen et sandt ikon, der med sin signaturduft passer til både ansigt, krop og hænder, ligesom den passer til såvel yngre som ældre hud med beskyttende pleje for hele familien. Den alsidige creme holder huden blød, og nu tilføjer den højtelskede klassiker også noget ekstra til godnatlæsningen.