Indkøbsguide

Over 500.000 børn kan ikke tage fejl…

Nød lærer træt kvinde at finde – en sut. Det er den jordnære baggrund for importen af en af de største amerikanske babysællerter, sutten Wubbanub. For hvem har ikke været stort set hele repertoiret igennem for nye sutter i alskens former, materialer og størrelser? For så til sidst endelig at finde en, der kunne stille baby tilfreds?

Det unikke ved Wubbanub-sutten er bl.a. at ’succesraten’ er høj. Rigtig, rigtig mange børn kan lide den og har glæde af den.

Faktisk er den så god, at 2.000 amerikanske hospitaler bruger den – og anbefaler den til søvnhungrende børn og familier.

Sutten er helstøbt i silikone og er et rent produkt: Ingen BPA’er, phthalater, latex eller PVC, i stedet udstyret med en blød bamse, der gør den tæt på genial: Kombinerer hyggeligt sovedyr med trøst og tryghed og forhindrer samtidig at sutten konstant falder ud og bliver væk. Importøren bag er Atlantic Baby Group, der siden lanceringen har haft kæmpe succes med Wubbanub-sutten, sutten kan købes fra firmaets hjemmeside – www.atlanticbabygroup.com.

Idéen bag den nye netshop til småbørnsfamilier er ‘convenience’:

– Vi synes det skal være nemt, bekvemt og overskueligt at handle på nettet, især børneprodukter, for familierne har jo tit nok at se til, forklarer Ann Lindgren Lindhardt, presseansvarlig for firmaet.

Sutten var et fund for Ann Lindgren Lindhardt, da hun og hendes mand fik deres lille søn, der havde kolik. Sutten lindrer og trøster, den kurerer selvfølgelig ikke kolik, men giver ro i familien, og det betyder uendelig meget, når man er helt udkørt som forældre til et kolikbarn, fortæller Ann Lindgren Lindhardt.

Wubbanub-sut
Wubbanub-sut