Indkøbsguide

Så er det tid til at spille

Selvom vi lever i en verden hvor rigtig meget foregår på internettet og i det elektroniske univers, ikke mindst mange tegnefilm og spil både for de mindste børn og de lidt større børn, så er der stadig plads til de gode og klassiske kort- og brætspil.

Spil som Ludo, Kalaha, Domino, skak, Uno, huskespil og så videre, er klassiske spil som tidligere har haft en stor plads i mange familiers hjem, men i løbet af de sidste par år nok er gået lidt i glemmebogen eller havnet bagerst i skabet.

Men med de lange, mørke efterårs- og vinteraftener over os, er det helt oplagt at hente spillene frem igen og få støvet dem af så de er klar til brug. Eller hvis du ikke har spillene i forvejen, så er det tid til at komme på indkøbstur og få købt en håndfuld af de klassiske spil. Nu kan mange af de klassiske spil som for eksempel huskespil nemlig fås i en smart lille æske som er nem at tage med og som ikke vejer noget særligt. Ideelle til nogle hyggelige timer hvor hele familien kan samles og kæmper mod hinanden i en dyst om hvem der ved mest om de danske eventyrer, kender Danmark eller hvem der bedst husker hvor dyrene befinder sig. Mange af spillene er redesignet og kan findes med superfine og sjove motiver.

På hjemmesiden http://spilmedsmil.dk/boernespil finder du et stort udvalg af forskellige kort- og brætspil, her finder du blandt andet vendespil, huskespil og mange flere. De små Box Quiz-spil koster kun 59 kr og findes i en praktisk metalæske som gør det nemt at tage dem med i tasken til sommerhuset, familiebesøget eller hvor det nu måtte være.

Spil2