Bøger

Fit efter fødsel

Er du lige blevet nybagt mor og synes at der måske er kommet lidt for mange kilo igennem graviditeten, så er det her nok bogen for dig.

Bogen Fit efter fødsel er til dig som nybagt mor, der lige har født og gerne vil have en stærk og smidig mor-krop.

I bogen præsenteres du for et nyt træningskoncept, kaldet for BabyFit, en metode, der tager udgangspunkt i barnets fysiske og grovmotoriske udvikling de første 15 måneder. Træningsprogrammerne i bogen følger babys alder fra 0-15 måneder og inviterer dig som mor til at træne sammen med din baby og til at skabe nogle gode, sunde og sjove vaner for jer begge under barslen.

Med Fit efter fødsel får du en målrettet efterfødselstræning, der samtidig giver dig kvalitetstid sammen med dit barn, som samtidig bliver tumlet og stimuleret. Bogen henvender sig også til kvinder, der har fået kejsersnit, og som derfor har brug for særlige træningsråd.

Hvordan sker det så:
Ligesom babyens naturlige stillinger i den første tid er på maven og ryggen, inden de kan sidde, kravle, gå og stå, er dit udgangspunkt i træningen det samme. Og på den måde kan i træne sammen og motivere hinanden i træningen. Babyer begynder fra en meget tidlig alder at efterligne og gentage de ting, som du som mor gør. Og det kan blive en sjov og gavnlig erfaring for jer begge.

I et helt år har forfatteren fulgt 20 seje nybagte mødre, som med deres små babyer har taget træningsmetoden til sig og fulgt forfatterens program og gode råd om en effektiv efterfødselstræning. Træningsprogrammet understøttes af billeder, der præcist viser, hvordan øvelserne skal udføres. Og bogen henvender sig også til kvinder, der ikke har trænet før – alle kan være med!

Om forfatteren:
Ann Sofie Deleuran Laugesen Bækgaard er personlig træner og underviser, coach, cand.mag. og selvstændig med virksomheden SOFIEB (www.sofieb.dk & www.fitnessforgravide.dk).

Hun arbejder til daglig med kvinder og kroppen, live og online feminin fitness og coaching og har udviklet koncepterne femininfitness®, frækfitness, fitness for gravide og nu BabyFit efterfødselstræning, som er metoden og grundlaget for denne bog. I 2015 udkom hendes første bog: Fitness for gravide og denne er således en naturlig efterfølger til kvinden, der lige har født, og som gerne vil hurtigt i form igen.

Du kan købe bogen hos Saxo’s onlineshop, se mere på linket Fit efter fødsel

fit-efter-foedsel