Det sker

Tid til LEGO World 2019

Så er det igen tid til at børnene (og barnlige sjæle) kan boltre sig i uanede mængder af LEGO klodser, lade fantasien folde sig ud med at bygge egne sjove og fantasifulde projekter, eller bare gå på opdagelse i de aktiviteter, som finder sted.

Flere millioner LEGO klodser i samtlige af regnbuens farver er ankommet i kæmpe lastbiler, og bare venter på at blive omdannet til fantastiske kreationer af LEGO fans i alle aldre, når LEGO World for 11. gang løber af stablen fra d. 14. februar – 17. februar i Bella Center i København.

De fire dages leg og kreativitet med LEGO blev skudt i gang med en festlig åbning leveret af YouTube-stjernerne TrierGaming, og de vil også flere gange underholde alle LEGO fans fra scenen hver dag. Hele 38 områder fordelt på 18.000 m 2 byder på forskellige lege- og byggeaktiviteter, hvor det kun er din egen fantasi, der sætter grænser. I anledningen af LEGO Filmen 2 kan du kreere din helt egen Stop Motion film. Alle kan altså blive filminstruktør for en dag!

Oplevelser for hele familien og alle aldre

LEGO Word er for hele familien og for alle aldre. I LEGO Friends området vil der i år være hestetema. Det betyder kæpheste ridning, og på en stor scene vil der være forskellige spring, du skal klare. Du kan selv vælge om, du vil tage din helt egen kæphest med eller låne en hos os. Hvis du tager din egen med, har vi en stald til din kæphest, så du ikke skal bære på den hele dagen. Til de mindste vil LEGO DUPLO-området have et væld af muligheder. Byg alt fra togbaner til politistationer, slotte og bondegårde. De små kan lege i et hav af LEGO DUPLO, og der er sikret underholdning til mange timers leg. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når Bella Center huser årets fedeste LEGO arrangement.

Praktisk information

LEGO World foregår i Bella Center Copenhagen i dagene fra torsdag d. 14. februar og frem til søndag d. 17. februar 2019. Alle dagene er der åbent fra kl. 10 – 17.

Billetter koster 149 kr. ekskl. gebyr og kan købes på legoworld.dk eller ved indgangen.