Bøger

Ønskebørns yndlingsretter – Kys kræsenhed farvel

Børn er som udgangspunkt ikke født kræsne, kræsenhed er ikke noget som ligger i generne eller på nogen måde er arveligt. Nogle gange kan det godt nok virke som om ungerne er født med kræsenhed, når de nægter at smage på tingene og hårdnakket påstår at det kan de ikke lide.

Det er lige præcis denne problematik som forfatterne Betina Hundebøll og Charlotte Thorhauge har taget op og ikke mindst taget under kærlig behandling i deres bog Ønskebørns yndlingsretter – Kys kræsenhed farvel.

Med bogen vil de give danske børnefamilier input og redskaber til hvordan den daglige madlavning kan gøres nemmere, mere varieret og ikke mindst sundere. Og der skal faktisk ikke så meget til, og det er her at bogen er en stor hjælp til hvordan du får indarbejdet de sunde og nye kostvaner i din families hverdag. For bogen giver en masse gode råd på en sjov og underholdende måde, sjove tegninger og rim gør det meget sjovere at læse om sunde kostvaner for hele familien.

Derudover indeholder bogen en række opskrifter på mad til hverdagene, retter som er velegnede til børn og som samtidig indeholder de sunde grøntsager på en måde så børnene knap nok aner at de lige har spist måske flere grøntsager. Du får enkle og nemme tips til at introducere nye og sundere kostvaner for børnene, og de glemmer helt alle de fødevarer de tidligere ikke kunne lide.

Begge forfattere er sygeplejersker, så de ved hvad de har med at gøre og som mødre kender de alt til de udfordringer som madlavning og kost udgør i en travl hverdag med små børn.

Bogen kan købes hos Saxo.com – på Ønskebørns yndlingsretter