Familiens favoritgratin
Pastaretter er altid et sikkert hit hos børnene, i denne ret er der blandet pølser og tomatsauce som efterfølgende bages i ovnen med et sprødt låg af revet ost.
En god familieret, som ikke tager lang tid at lave og så kan der med fordel laves en stor portion – så kan der måske blive til frokosten dagen efter.
Opskriften er til 2 portioner, så det er bare at gange op afhængig af hvor mange portioner der ønskes.
2 portioner
300 g røgede pølser
200 g pasta (skruer el. penne)
1 dåse majskorn
1 portion tomatsauce à 500 g
100 g revet gratinost
Forvarm ovnen til 200 °C.
Kog pasta’en efter anvisning på pakken og fordel det i et smurt ovnfast fad.
Skær pølserne i skiver, og bland dem med majs – husk at hælde væden fra majs’ene. Fordel pølseskiver og majs over pastaen.
Hæld tomatsaucen over pastaen, og vend det forsigtigt sammen.
Drys med revet ost, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Serveres med godt brød.
Opskrift: matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen