Indkøbsguide

Tips til billige madplaner

23-årige Fie Fabricius Winther oprettede i 2017 bloggen “ Mad for fattigrøve” med det enkle formål og lave ugentlige billige madplaner for andre, der har en stram økonomi. Nu har hun lanceret Danmarks mest populære mad-app: “Mad For Fattigrøve”

Fie er selv på SU og ved hvad det vil sige og have et budget der skal slå til for få penge. “Jeg kommer selv fra en familie, der aldrig har haft meget og gøre med” udtaler Fie og fortsætter: “Derfor er det en fornøjelse og kunne hjælpe andre med, at få luft i budgettet og en roligere hverdag – jeg ved hvad det betyder for en familie”

Danmarks mest downloadede app
Allerede på lanceringsdagen var Appen “Mad For Fattigrøve” den mest downloadede app på App Store og det både overrasker og glæder Fie “Jeg vidste godt at mine følgere ventede spændt på at den kom men, at det ville gå så hurtigt og være en så stor succes havde jeg aldrig turdet håbe på. Og så alle de roser appen får! Jeg er helt vildt glad for min app”.

Med app’en får brugerne bl.a de nyeste madplaner lige ved hånden – både til singler og familier – og en indkøbsliste hvor de kan strege ud efterhånden som de får fundet varerne. Ikke mere med at printe ud eller ind og lede efter den nyeste madplan. Madplanen for uge 31 lander helt nede på 245,75 kr for 2 voksne og 2 børn.

Ideen til en app havde hun gået med længe, og da hun så en lignende app udviklet af det digitale udviklingshus Makeable kontaktede hun dem og et samarbejde kom på benene “ Jeg har været så glad for processen og er overrasket over hvor nemt alting har været og, så er jeg vanvittigt stolt over resultatet. appen er blevet lige præcis det værktøj jeg havde tænkt det skulle være”
Fie ser fremtiden som spændende, og glæder sig til, at lave mange flere madplaner til både app’en og bloggen “ jeg glæder mig til at udvikle flere spændende madplaner med lækre retter og til billige penge – jeg elsker mit arbejde og får en kæmpe glæde ud af, at hjælpe så mange mennesker med, at få hverdagen til at hænge sammen”

App’en kan downloades på følgende link: http://applink.dk/mff/