Indkøbsguide

LEGO DUPLO Kreativ sorteringskasse

Hvis du har leget med det da du var lille, kan du højst sandsynligt godt huske legetøjet put-i-kasse fra din barndom, et klassisk og meget anvendt legetøj. Et legetøj hvor barnet skal placere en række klodser formet som blandt andet firkant, trekant, cirkel mv. i de tilhørende huller i låget på kassen – hvis det var den rigtige klods så kunne den komme igennem hullet, ellers var det bare at prøve igen indtil det lykkedes.

Denne form for legetøj udfordrer barnets kreative sans og motorik, og kan holde et barn beskæftiget i lang tid. Nu findes kassen så i en ny udgave, lavet af LEGO DUPLO – DUPLO Kreativ Sortering.

Her er de klassiske klodser istedet byttet ud med DUPLO-klodser som kan samles til dyr som f.eks en papegøje, elefant og en giraf ved hjælp af de medfølgende låg som samtidig fungerer som skabelon for hvilke klodser der skal bruges til hvilke dyr. Derudover indeholder kassen et udvalg af klodser i forskellige former og farver som kan sættes sammen til alt muligt.

Når der ikke bliver leget med kassen, kan klodserne kommes op i kassen og lågene sættes fast ovenpå, så klodserne bliver i kassen hvis den vælter. Så kan den nemt stå på reolen, indtil den skal bruges næste gang. Kassen er praktisk fordi den er er lavet i let plastik og den har ikke nogen skarpe kanter, alle hjørner og kanter er bløde og afrundet så barnet ikke kan komme til skade med kassen. Dertil kan klodserne vaskes, hvilket er en rigtig god ting.

De tre låg har hver sin farve og en lille tegning af det dyr som kan samles ved hjælp af de klodser som kan komme igennem hullerne i låget.

Kassen kan sagtens anvendes af børn i forskellige aldre, de små børn kan lære at komme klodserne i de rigtige huller mens de lidt større børn kan bruge klodserne til at bygge dyr og andre fantasifulde figurer med.

Kreativkassen er velegnet til børn i alderen 1,5 til 5 år, og den fylder ikke så meget så den er nem at tage med som legetøj når i skal på ferie, på familiebesøg eller bare på udflugt.

creative sorter box