Bøger

Verdens sundeste mor og barn

Skrevet af Christian Bitz og Arne Astrup

Fra det øjeblik hvor du /I beslutter dig/jer for at blive gravide, eller du finder ud af at du er gravid, så får kosten pludselig en rigtig stor betydning i din hverdag. Ikke at den måske ikke har stor betydning i forvejen, men nu får den ekstra fokus for at kunne give det lille nye liv, de bedste og mest optimale betingelser for en god og ikke mindst sund start på livet.

Bogen starter med at give dig, et godt og grundigt indblik i hvor meget kosten betyder for dig som gravid og især også hvordan det påvirker dit udfødte barn.

Det er ikke helt lige meget, hvor mange kilo du tager på under graviditeten – for det kan påvirke dit barns sundhed i starten af livet. Alt dette bliver forklaret i de første kapitler af bogen, for derefter at gå videre med hvad du som gravid skal spise meget af og det som du måske bør gå lidt mere udenom. Især de kapitler med hvilke vitaminer og mineraler som er vigtige i forbindelse med graviditet, er rigtig gode fordi de på en meget appetitlig og nem måde forklarer lige præcis hvad de gør godt for samt hvad konsekvensen for dit barn kan være, hvis du ikke får nok af de enkelte stoffer og samtidig hvad der kan ske hvis du får for meget. Vi ved alle, at gravide skal begrænse kaffe- og coladrikkeriet, men vidste du også at det samme gælder for lakrids-spisningen ????

Verdens sundeste mor og barn giver ikke bare dig en sund graviditet men er også med til at give dit barn den bedste start på livet.

Bogen kan købes på Saxo’s onlineshop, se mere på linket Verdens sundeste mor og barn

Verdens sundeste mor og barn