Så er det tid til julekalender

Det er lige snart december måned og nedtællingen til juleaften begynder for de fleste børn. Det kan være svært for børnene at vente i hele 24 dage inden det bliver selve juleaften. Hvem kan ikke huske fra sin egen barndom hvordan den magiske stemning og forventning om juleaften blev mere spændt, jo tættere selve d. 24 nærmede sig.

I mange lande er det en tradition at give hinanden en julekalender, ofte i form af små gaver eller chokolader – en til hver dag frem til den 24. Den oprindelige julekander stammer fra Tyskland, og var helt enkelt i papirform, hvor der var 24 små nummerede låger. Hver dag blev en ny låge åbnet og inde bagved lågen gemte sig et motiv, gerne relateret til julen.

I de seneste år er det blevet mere populært med julekalendre til børn, kalendre som indeholder 24 pakker med små stykker legetøj. Her er LEGO’s julekalendre blevet superpopulære. De findes i varianter både til drenge og piger. Til pigerne er det naturligvis den populære LEGO Friends-kalender, hvor pigerne Andrea og Liza i løbet af de 24 dage finder en masse overraskelser til deres vinterskøjtebane gemt bag lågerne.

Til drengene er der LEGO City og LEGO Starwars, LEGO City byder på 24 overraskelser med forskellige figurer og oplevelser i LEGO’s City-verden. De mange figurer kan kombineres med andre af sættene til LEGO City.

I LEGO Starwars julekalender, kan drengene vente sig overraskelser i form af figurer og byggesten til LEGO’s populære Starwars-univers. Alt sammen som kan kombineres med andre dele af Starwars-universet.

LEGO-Friends3
At vente på juleaften er en del af spændingen, og for hver eneste dag der går, kommer den store dag tættere på. Ligesom sidste år har LEGO lavet tre forskellige adventskalendere med favoritterne fra LEGO Friends, LEGO Starwars og LEGO CITY.

LEGO-Friends LEGO-Star Wars LEGO-CITY

Indlægget er lavet i samarbejde med LEGO.

Andre artikler

Back to top button