Indkøbsguide

Anmeldelse af Medisana infrarødt termometer

Vintertid er ofte også ensbetydende med forkølelse, sygdom med feber og en tur under dynen. Når det drejer sig om børn, kan det være svært at få dem til at forklare hvordan de har det og hvor gør det ondt. Det er heller ikke altid nogen let opgave at få taget en temperatur, hos helt små børn er det vigtigt at få taget en temperatur da de endnu ikke ved hvordan de skal give udtryk for hvor ondt det gør, deres eneste mulighed er ved gråd som et tegn på at der er noget galt.

At tage et lille barns temperatur skal derfor gøres forsigtigt og nænsomt, selvom barnet har det med stritte imod da det ofte er forbundet med ubehag at få taget temperaturen, især hvis det er ørerne som gør ondt.

I sådan en situation er det en god ide at have et infrarødt øretermometer ved hånden. Firmaet Medisana har designet et let termometer som ligger godt i hånden og samtidig er nemt at betjene med en hånd. På indersiden af termometret er tænd/sluk-knappen samt et lille display, på ydersiden er knappen der starter temperaturmålingen, knappen er nem at trykke på når der samtidig skal holdes fast på termometret. Start-knappen holdes nede indtil der kommer en bip-lyd som er tegn på at målingen er gennemført, temperaturen kan herefter aflæses på det lille display. Når termometret tændes vises den tidligere målte temperatur, der kan gemmes op til 10 tidligere målinger – så du slipper for at skulle skrive den målte tempreatur ned på papir og istedet har du målingen lige ved hånden.

En smart funktion er feberalarmen, som både giver lyd-alarm med en konstant bip-lyd samt en alarm på displayet hvis der er tegn på feber.

Udover at kunne måle temperaturen på en person, kan termometret også bruges til at måle temperaturen på fødevarer bla. om mælken eller grøden har den rette temperatur for et lille barn. En meget nyttig funktion, når det kan være svært at bedømme at mælken i sutteflasken ikke er for varm.

Et praktisk hylster gør det nemt at tage termometret med i pusletasken eller have med når familien skal på ferie.

Det infrarøde øretermometer fra Medisana kan købes hos Whiteaway.com og koster 549 kr, se mere på Medisana Infrarødt Øretermometer

medisana20-20oeretermometer20-20med-6643607