Indkøbsguide

Hudpleje for babyer – Natusan Baby First Touch

Natusan er kendt for deres hudpleje-produkter som er nænsomme for huden, nu er der kommet en ny serie specielt fokuseret på babyer og den særlige pleje som en babys følsomme hud kræver.

Den nye serie har de kaldt Natusan® Baby first touch og er en række produkter som er beskyttende og samtidig nærende for vores små børns sarte hud som netop kræver særlig omsorg og opmærksomhed.

Serien er da også Svanemærket, hvilket betyder at der her er taget hensyn til miljøet, alle produkterne er samtidig godkendt af Astma-Allergi Forbundet og indeholder ikke nogen former for parfume, så at vi ikke behøver at være bekymrede for vores børns helbred når produkterne bruges.

Ved brug vil du selv kunne mærke at produkterne føles milde mod huden, og ikke tørrer barnets hud ud som nogle sæber desværre har en tendens til at gøre. Det er da også her at Natusans produkter har sin styrke, nemlig ved at sørge for at bevare fugten i huden, så at risikoen for at barnet udvikler eksem minimeres. Tør hud og eksem hos babyer er dog et velkendt fænomen, idet en babys hud fra naturens hånd har en tilbøjelighed til at absorbere mere vand end hos større børn og os voksne. Det er netop derfor at det er vigtigt at sørge for at barnets hud ikke tørrer ud og danner grobund for irritation og eksem.

I forbindelse med udviklingen af denne serie plejeprodukter specielt fokuseret på babyer har Natusan benyttet sig af forskningsresultater som viser at vand og især hårdt vand rent faktisk ikke er godt at bruge når vi skal vaske den nyfødtes sarte hud. Dette skyldes ifølge den amerikanske forsker Michael Cork at vandet er medvirkende til at nedbryde hudens naturlige forsvar mod bakterier samt at huden udtørres og bliver mere sårbar for irritation og eksem.

De fleste danske mødre har fået af vide at der skal bruges vand og mild sæbe til helt små børn, dette sidder simpelthen på rygrad’en af de fleste mødre og er en helt naturlig del af babypleje i Danmark og nok også i mange andre lande. Der skal her et decideret holdnings-skifte til for at ændre mange mødres holdning til hudpleje for babyer men her er Natusan’s nye plejeprodukter et rigtig godt skridt på vejen.

Natusan® Baby first touch kan købes i dagligvarebutikker og Matas over hele landet.