Husk solcremen når sommersolen rammer Danmark

Efter en sommer som i juli måned har bragt noget temmelig trist og kedeligt vejr, ser det endelig ud til at Danmark bliver badet i solskin den kommende uge – endelig! Så er det tid til at finde solcremen frem, og sørge for at hele familien er godt beskyttet mod solen. NIVEA har et bredt udvalg af solcremer til både store og små i familien.

NIVEA har solcreme til alle hudtyper

Husk – det er aldrig for sent at beskytte din hud! Solens ultraviolette stråler forårsager for tidlig aldring af huden. Bliver huden gentagne gange forbrændt, har du og dine børn på sigt også risiko for hudkræft.

Beskyt derfor altid din og dine børns hud med en solfaktor, der er høj nok og husk at bruge den rette mængde solcreme, der passer til dagens gøremål – så kan du nyde solen og sommeren sikkert. Børns hud er sartere og mere følsom end voksnes hud, derfor skal der altid bruges en høj solfaktor når børnene sendes udenfor i solen.

NIVEA_SUN_ProtectRefresh_Cooling Mist_SPF30 NIVEA_SUN_ProtectRefresh_SPF20 NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist

Protect & Refresh er en let, svalende mist der giver en øjeblikkelig opkvikkende kølende fornemmelse til huden på en varm sommerdag. Misten er vandfast og uden farve, så den efterlader ingen hvide mærker.

Cremen siver hurtigt ind i huden og garanterer øjeblikkelig og langvarig beskyttelse med UVA/UVB-filtre. Sprayens særlige 360- graders ventil muliggør, at man kan spraye kontinuerligt fra alle vinkler, og endda vende den på hovedet.

Fåes med både faktor 20 og 30.

Vejl. udsalgspris: 119,95 kr. / 200 ml.

 NSUN_ProtectSensitiveSunLotionKids_SPF50  NSUN_ProtectSensitiveSprayKids_SPF50 NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive

Den ekstra vandfaste solcreme til børn er uden parfume, farvestoffer og parabener. Produktet indeholder ekstra høj UVA – beskyttelse, der mindsker risikoen for hudallergi. Flasken rystes godt og sprays direkte på huden, spray dog ikke direkte i ansigtet.

Produktet er nemt at smøre ud og efterlader huden beskyttet og beroliget med hjælp fra lindrende aloe vera, der tilføre huden ekstra fugt.

Fåes i faktor 50+ i lotion og spray.

Vejl. udsalgspris 129, 95 kr. / 200 ml.

 NSUN_Invisible_Protection_Invisible Cooling Spray_200ml_30  NSUN_Invisible_Protection_Invisible Cooling Spray_200ml NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Spray

Solfavoritten NIVEA Protect & Refresh invisible Spray fåes nu med en ny og forbedret formel, der har en skøn kølende effekt og en let, silkeblød tekstur.

Den forbedrede spray efterlader ingen fedtet, listret fornemmelse eller hvide plamager og absorberes hurtigt i huden. Derudover giver den virkelig effektiv UVA- og IVB-beskyttelse, så snart den påføres.

Fåes i faktor 20 og 30.

Vejl. udsalgspris 119,95 kr. / 200 ml.

 

Andre artikler

Back to top button