Det sker,  Indkøbsguide

Lær børnene at lave pizza

Der er vist ingen tvivl om at de fleste børn elsker pizza og mange af børnene kan også godt lide at være med til at lave mad. Så hvorfor ikke kombinere de to ting, og lade børnene lære at lave deres helt egne pizzaer.

Det kan de nemlig komme til på dette kursus eller arrangement, designet til børn som kan lide at lave deres egen mad. Udover at lære at lave pizza helt fra bunden, så får børnene selvfølgelig mulighed for at smage på deres pizzaer samt få dem med hjem, sammen med et udvalg af spændende opskrifter så de kan fortsætte deres pizzabager-karriere derhjemme.

Er dine børn i alderen 5-12 år, eller kender du nogle børn i denne aldersgruppe som synes at det vil være alletiders at lave deres egen pizzaer så er dette arrangement lige noget for dem.

Arrangementet udbydes af DuGlemmerDetAldrig og det er Eataly som står for selve arrangementet, som finder sted i København. Der er forskellige datoer at vælge imellem, men det kan du finde på DuGlemmeDetAldrigs’s hjemmeside og på linket herunder.

Du kan finde flere informationer og se hvordan du tilmelder jer til arrangementet på – Pizzakursus for børn

Børn på kursus hos Eataly, hvor de laver deres egen pizza