Indkøbsguide

Praktisk babyrangle til iPhone

Små børn elsker at få fingrene i mobiltelefoner, det er bare noget af det bedste legetøj som de kan komme til at pille ved eller prøve at sutte på. Med Fischer-Prices nye rangle til baby, kombineres barnets nysgerrighed med praktisk beskyttelse af mors og fars mobiltelefon.

Ranglen er udformet så at den ligner en almindelig rangle, blot med en holder til mobiltelefonen inde i midten. På hver side af ranglen er der praktiske håndtag som barnet kan gribe fat i og små ringe som kan leges med, flyttes rundt på eller bides i.

Alt sammen mens forældrenes mobiltelefon ligger godt beskyttet inde i sit hylster, som sikrer at savl eller anden væske ikke trænger ind til selve telefonen. På bagsiden af ranglen findes et lille spejl så barnet kan se sig selv og lave sjov ansigtsmimik til sig selv.

Udover at lege med de farvestrålende ringe, kan mor og far downloade små indlæringsapplikationer til iPhonen. Her kan barnet blandt andet se billeder af dyr og når de trykker på skærmen siger dyret en lyd, eller lære at tælle. Applikationerne er helt gratis og kan downloades fra App Store.

Et ekstra kraftig plastiklag forneden på ranglen, beskytter Home-knappen så at der ikke sker unødige opringninger på telefonen, og hvis der skulle komme en sms eller en opringning på telefonen mens den sidder i ranglen, så er plastikdækket heldigvis så tyndt at du godt kan betjene telefonen til lige at svare på opkald eller se en sms. Hvis du skal igang med en ny opringning eller sms-korrespondance, vil det nok være en rigtig god ide at tage telefonen ud af rangle, selvom det måske ikke bliver så populært hos barnet.

iphone-rangle1

iphone-rangle2

Når telefonen skal placeres i holderen, skal der trykkes godt til når bagdækslet skal skrues fast – for at undgå savl eller saftevand mv. skal forvilde sig ind til telefonen.

Skulle det ske at ranglen falder på gulvet – hvilket nok ikke er helt utænkeligt med børn i huset, så er den lavet i hårdt og solidt plastik som kan holde til lidt af hvert, og bagdækslet sørger for at telefonen bliver holdt godt fast, og har beskyttende skumgummi på indersiden.