Forkæl dig selv mor!

Husker du at forkæle dig selv? Det glemmer de fleste mødre vist! Som gravid og i den efterfølgende tid er det enormt vigtigt, at du husker at forkæle dig selv. Og nej, du er ikke egoistisk, bare fordi du gør noget godt for dig selv! En glad mor, der lige giver overskudskontoen et boost, er faktisk meget mere værd end en mor, som bruger alle sine vågne timer på at fokusere på barnet.

Trænger du til at forkæle dig selv? Så læs med her. Vi har fundet en række gode tips til lidt ekstra selvforkælelse, som du kan gøre, når dit barn sover:

Online shopping

Det gode ved online shopping er, at du kan shoppe i døgnets 24 timer. Du kan med andre ord shoppe, når barnet er lagt i seng, og der er fred og ro. Når det så er sagt, er online shopping også en super genial måde, hvorpå du kan forkæle dig selv. Du finder alt hvad hjertet begærer af produkter online. Og ikke nok med at udvalget er stort, så er priserne faktisk ofte billigere sammenlignet med de fysiske butikker. Tag evt. et kig forbi Choopin.dk. Det er en webshop, der sælger designertøj til kvinder med antydning af klassisk stil. Her kan du ofte være heldig, at finde gode tilbud på brands som f.eks. Liebeskind.

Forkæl dig selv med hjemmespa

Hjemmespa er også klart at foretrække, hvis du rigtig skal forkæle dig selv. Du kan nemt og enkelt lave lækre ansigtsmasker ud af de ting, du har i køleskabet. Herunder følger opskrifter på tre forfriskende masker, som kan laves med meget få midler:

Bananmaske (fugtmaske)

Mos en banan og bland den med 4 spsk. honning. Så har du en maske, som giver dig en masse fugt og næring. Lad masken sidde i 10 minutter og skyld så masken af med vand. Læg evt. et par agurkeskiver på øjenlågene

Avocadomaske (fugtmaske)

Har du en overmoden avocado liggende, behøver den ikke at ryge i skraldespanden. Du kan nemlig lave en lækker og nem ansigtsmaske. Mos en halv avokado godt og grundigt, tilføj så 3 spsk. honning. Læg ansigtsmasken på en rengjort hud og lad den sidde i 5-10 minutter. Læg evt. agurk på øjenlågene. Skyl masken af med lunkent vand.

Havregrynmaske (skrubbemaske)

Bland havregryn samt rosenvand godt og grundigt sammen. Masser derefter massen godt rundt i ansigtet og lad den så sidde i 1-2 minutter (gerne på en fugtig hud). Skyl herefter huden af med lunkent vand. Din hud vil efterfølgende føles silkeblød, eftersom alle hudcellerne er blevet fjernet.

Læs en god bog

Hvornår har du sidst læst en bog, som virkelig interesserede dig? Smut forbi dit lokale bibliotek eller besøg en internetboghandel som f.eks. Williamdam. En god bog kan få dig til at slappe af på en rigtig behagelig måde. Samtidig hæmmer en god gang afslapning den eventuelle stress, der kan forekomme som nybagt mor.

Andre artikler

Back to top button