Test af flyverdragter til børnene

Hvilken flyverdragt er bedst?

Spørgsmålet stilles og diskuteres ofte blandt børnefamilier når efteråret nærmer sig. Der findes flere kvalitets flyverdragter til børn end nogensinde før på det skandinaviske marked, og de bedste af dem er af en fantastisk høj kvalitet.

PriceRunner og det anerkendte testfirma Bedst-i-Test har netop afsluttet en meget omfattende test af flyverdragter, og kan nu komme med svaret:

”Den bedste flyverdragt er Hummel Powder flyverdragten. Den vinder i vores test foran en lang række gode flyverdragter, som vi havde med i testen,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største og mest benyttede prissammenlignings- og forbrugertjeneste med mere end 1,5 millioner danskere, der hver måned laver en eller flere pris og produktsøgninger www.pricerunner.dk blandt alle de butikker, der sælger de pågældende produkter i såvel Danmark som i udlandet.

Børnene, der har testet flyverdragterne, giver Hummel Powder topkarakter.

”Kvaliteten er overordnet i top, og flyverdragten har været populær hos børnene, der har brugt den. Varm, vindtæt, godt ventileret og vandafvisende – Hummel Powder er alt det, en god flyverdragt skal være.”

Sådan konkluderes det i testen.

Hummel Powder flyverdragten koster 769 kroner i billigste onlinebutik.

I testen af flyverdragter bruges de under virkelige forhold af rigtige børn. Flyverdragterne har kælket, siddet i vandpytter og klatret i træer. De er blevet snavsede, vasket og brugt dagligt igennem hele vinteren. Mindst tre eksemplarer af hver model er blevet testet, og børnene der har anvendt flyverdragterne, har været mellem et og ni år gamle.

Flyverdragter fås i alle prisklasser, og testvinderen blandt de dyreste dragter er den norske flyverdragt Bergans Snøtinds Insulated.

”Både børn og forældre er meget glade for flyverdragten, og hvis børnene havde flere flyverdragter, har Snøtind Insulated hver gang været favoritten. Bergans Snøtind Insulated er uden tvivl en meget dyr flyverdragt, men hvis man har økonomien til den, bliver man mere end tilfreds,” lyder det i konklusionen fra testpanelet hos Bedst-i-Test.

Prisen for en Bergans Snøtinds insulated dragt er 833 kroner i billigste butik.

Find de bedste priser på flyverdragter her http://www.pricerunner.dk/cl/359/Boernetoej?attr_57895620=57895624

Læs hele testen her og se hvilke flyverdragter, der er med i testen og hvordan de klarer sig – http://www.pricerunner.dk/bedst-i-test/flyverdragt

Andre artikler

Back to top button