Indkøbsguide

Spildfri WOW kop til børnene

For mange mindre børn kan det at drikke af et almindeligt glas ind i mellem give lidt problemer, eller nogle gange går det bare lige lidt for hurtigt med at drikke med det resultat at der måske ryger mere udenfor end indenbords. Men det er der nu kommet en smart løsning på, med WOW Cup’en kan børn i alle aldre nemt drikke uden at spilde

Egentlig er ideen til koppen superenkel men det fungerer bare rigtig godt med det tætsluttende låg som er udformet så at der ikke kan løbe noget væske ud af koppen og samtidig sikrer at væsken ikke løber ved siden af når barnet drikker af koppen.

WOW CupLåget skrues på, og fungerer lidt i stil med de almindelige coffe-to-go kopper, her er der bare ikke et hul som du drikker af men istedet skal du suge let for at drikke. Det lyder nok lidt underligt, og den første gang krævede også lige lidt tid for at finde “teknikken” men i bund og grund skal du bare tænke på at det er en form for sugerør, så kommer det helt af sig selv. Det med sugerøret var da også noget børnene forstod, og efter den forklaring så var det ikke noget problem for dem. Det skulle ihvertfald afprøves af børnene og de synes at det var sjovt.

Koppen kan bruges af helt små børn fra 12 måneders alderen og opefter, og ikke mindst kan den også sagtens bruges af voksne. For børn som ikke endnu ikke helt har lært at håndtere en rigtig kop, er WOW Cup’en en god og tryg måde for børnene at lære at vænne sig til det at lære at drikke uden risiko for at spilde det hele.

Meget velegnet til at have med på farten i dagligdagen, på skovturen eller med i bilen når familien skal på ferie. En rigtig stor fordel ved koppen er at der heller ikke kan komme små nysgerrige insekter eller sand ned i koppen, så hvorfor ikke tage den med på stranden til sommer, så er du sikker på at have noget at drikke.

En anden fordel ved koppen er, at den nemt kan skilles ad i tre dele og alle delene kan komme en tur i opvaskemaskinen.

WOW Cup’en koster 99 kr og du kan finde ud af hvor du kan købe koppen på dette link – forhandlere

Dette indlæg er sponsoreret.