Bøger

Gravid og fit ? Sådan !

Der er ingen grund til at sætte træningen på standby, når baby har meldt sin ankomst. Tværtimod er der mange rigtig gode grunde til at fortsætte, eller endda begynde at træne under graviditeten. Det ved personlige træner og mor Ann Sofie D.L. Bækgaard, og derfor har hun skrevet bogen Fitness for Gravide.

Her guider hun til en stærk, sikker og aktiv graviditet. Ligesom de færreste kunne tænke sig at løbe en maraton uden at træne op først, har de fleste nemlig godt af at styrke og forberede kroppen til de fysiske strabadser, en fødsel er. Samtidig forklarer hun, hvorfor en aktiv graviditet giver mere energi og mindsker klassiske graviditetsgener som fx ondt i ryggen, lænden og vand i kroppen og giver en grundig træningsguide tilpasset hvert trimester.

”Træning under graviditeten bør i min optik betragtes som en belønning, forkælelse for krop, mor og barn og ikke en straf.” siger Ann Sofie D.L. Bækgaard om bogen, der gør op med de myter, der normalt får gravide til at lægge træningen på hylden.

Du kan købe bogen hos Saxo’s onlineshop, se mere på linket Fitness for gravide

image_28422