Bøger

Vild symfoni

Normalt kender vi forfatteren Dan Brown for hans spændingsromaner som blandt andet Da Vinci-koden og Engle og dæmoner, men nu har han da kastet sig over en noget anden genre – nemlig børnebøger. Og en af de supersøde og fantasifulde af slagsen.

Omdrejningspunktet i Vild symfoni er musikken, og her er det Maestro Mus som rejser verden rundt for at samle sit orkester fuld af dyrevenner. På hver side findes et nyt dyr med sin egen lyd og sjove figurer, og ikke mindst de fine små rim som fortæller om dyrene. Med din smartphone kan du scanne bogens sider, så i kan høre dyrenes lyde samtidig med at der læses højt.

Husk at kigge godt efter på de mange sjove og fantasifulde billeder, for rundt omkring på siderne er der nemlig gemt forskellige bogstaver som alle sammen er med til at vise hvilket instrument som kan høres i musikken – smart og en superfin ide. Børnene elsker at gå på opdagelse for at finde bogstaverne og sætte dem sammen.

En rigtig sød og ikke mindst genial bog, for her formår Dan Brown at kombinere musik, underholdning og læring på en supergod måde. Den perfekte mulighed for at sætte dig med dine børn og bare nyde tiden sammen, og bogen er ikke kun for børn.

Musikken kan downloades som app på linket – https://wildsymphony.com/

Du kan købe bogen på Saxo.dk og Tales.dk