Det sker

Tag børnene med til ARLA’s Foodfestival

Så er det tid til at tage børnene med til den årligt tilbagevendende madfestival for børn. Det er mejeriproducenten ARLA som står for arrangementet ARLA Food Fest for børn, som er en del af festivallen Copenhagen Cooking 2015.

Festivallen for børnene finder sted i de grønne omgivelser i Kongens Have, midt i København i dagene 29. og 30. august 2015.

Her kan børnene – store som små gå på opdagelse i en sjov og spændende madverden. Her bliver de udfordret på deres nysgerrighed, prøve spændende mad eller være med til at selv at lave mad som for eksempel at bage pizza eller bage brød helt fra bunden. Der vil også være forskellige konkurrencer som for eksempel Madmodsløbet, som er et løb hvor det gælder om at prøve så mange forskellige fødevarer på de udsatte poster som muligt.

Flere forskellige kendte kunstnere indenfor blandt andet musik som City Bois og Vild Smith vil optræde med deres sange. Derudover vil Timm Vladimir dukke op og aflive nogle myter om mad, så vil Meyers Madhus være der hvor de sammen med børnene vil forsøge at lave den længste pølse.

Hvor og hvornår finder madfesten sted:

Kongens Have, København
Lørdag d. 29. august fra kl. 10.00 – 18.00 (OBS: Madmodsløbet starter kl. 9.00)
Søndag d. 30. august kl. 9.00 – 17.00

Børn mellem 0 – 3 år kommer gratis ind.

Arla Food Fest afvikles i samarbejde med Muskelsvindfonden og deres overskud går til fondens arbejde.

Læs mere om praktisk info, program med arrangementer og meget mere på Arla Food Festival

Billedet er fra Copenhagen Cooking 2013 (CopenhagenMediaCenter) – Fotograf Rasmus Flindt Pedersen