Indkøbsguide

Start dagen med grød

Selvom det for mange lidt større børn nok ikke lige er den mest populære morgenmad, så er der ingen tvivl om at det er sundt og lægger et godt fundament til resten af dagen. Udover at starte dagen med en portion grød, så kan det også sagtens spises som et mellemåltid i løbet af dagen.

For små børn er det ideelt at de spiser lidt grød om morgenen, her kan der frit varieres og prøves med forskellige ingredienser. Med variation i hvad der bruges i grøden, er det samtidig en god måde at introducere børnene til forskellige smage og ingredienser. Her kan Semper hjælpe børnefamilierne til en nemmere morgenrutine med deres udvalg af grød som er hurtige og nemme at tilberede på en travl morgen.

Det siges at vejen til trivsel går gennem maven og for små børn er det vigtigt at holde maven i form. Studier viser, at 70% af de familier som bruger Semper grød, ønsker at servere flere grøntsager for deres børn. Derfor er kan Semper nu introducere endnu en grøntsagsgrød til deres udvalg af grødpakker.

Alle Sempers pulvergrød kommer desuden nu i en ny smart pakke, som har flere praktiske funktioner. Derudover er den designet, så det både er nemt at hælde og dosere fra pakken, samt ikke mindst nem at åbne og genlukke uden at skulle elastik eller clips. Desuden er pakkens fysiske form blevet mindre, men indeholder mere pulver end tidligere. Mindre pakke betyder også mindre emballage, hvilket gør, at CO2 aftrykket sænkes.

Nye spændende varianter og gamle kendinge! Semper byder på i alt ni forskellige varianter i et bredt aldersspænd i den nye smarte pakke. Der er fokus på flere grøntsager, mere havre, og ikke mindst mindre sukker.

De 3 nye grødvarianter omfatter:
Havregrød fra 4 måneder
Grød med grøntsager fra 6 – 12 måneder
Fuldkornsgrød med sveske & pære fra 8 – 15 måneder

Sempers grødprodukter kan købes i dagligvarer butikkerne.

Semper byder også på Oat bowl til de mindste – Oat bowl er baseret på havre og findes i to smagsvarianter. Varianten som mellemmåltid har med revet kokos, stykker af æble og større stykker af havre mere tekstur og bid. Oat bowl er også et perfekt mellemmåltid for de lidt ældre børn.

Smagsvarianterne er:
-Havre, mango & kokos, med smag af mango og mild kokosmælk toppet med revet kokos for at give tekstur.
-Havre, æble og kardemomme med æble – både stykker og puré – samt med yoghurt. En mild smag af kardemomme giver en rund og dejlig smag.

Oat bowl er et godt supplement til en spiseklar grød på klempose, som med en helt blød konsistens har en tekstur, der er god til de små børn. Den er desuden nem at have med på tur og har en stor åbning, der gør det nemt for barnet at spise Oat bowl med ske direkte fra emballagen.