Min graviditet – Uge 21

Dit barn
Der er for tiden stadig krudt i den lille som hygger sig med at svømme rundt inde i din mave.

Du nærmer dig nu slutningen af andet trimester og i den kommende periode vil dit barn falde lidt til ro og ikke være helt så aktiv.

Dit barn sover for tiden omkring 16 til 20 timer i døgnet !! hvilket du så absolut vil kunne mærke, ved at der kommer ro over den til tider lidt hektiske aktivitet i maven.

Sanserne udvikler sig hele tiden og bliver med tiden kraftigere, de ydre karakter-træk bliver mere udpræget og ligner mere et helt lille menneske.

Din krop
Nu hvor din kvalme er overstået, vil du måske føle dig mere sulten efterhånden som tiden går, og der vil være fødevarer som du bare ikke kan få nok af.

Sørg for, at spise sundt og varieret – det er ikke fordi du behøver at holde øje med badevægten hele tiden.

Husk også at du hele tiden drikker rigeligt med vand, det hjælper at have en kande med vand eller en flaske med vand stående på bordet når du er på arbejde eller f.eks i køleskabet derhjemme.

Prøv evt. at komme nogle skiver agurk eller citron i en kande med vand, det giver en dejlig frisk smag.

Maven bliver mere og mere tydelig, og bukserne begynder at stramme godt og grundigt. Graviditetstøj med luft og plads til maven vil være en god ide hvis du ikke allerede nu har været ude og investere i tøj som giver plads til den voksende mave.

Andre artikler

Check også
Close
Back to top button