Pizzasnegle
Pizzasnegle er perfekte til en børnefødselsdag eller som en god eftermiddags-snack, du kan selv bestemme hvad der skal i, så de kan varieres.
Giver ca. 50 snegle
2,5 dl lunt vand
50 gr gær
2 æg
50 gr sukker
1/2 tsk salt
650 gr hvedemel
150 gr flydende eller smeltet margarine
Fyld:
2 dåser tomatpure
2 pakke skinke i strimler
2 pakke revet ost
Pizzakrydderi
I en skål smuldres gæren i det lune vand sammen med margarine, sørg for at gæren er helt opløst.
Tilsæt æg, sukker og salt, tilsæt melet lidt efter lidt mens der æltes godt.
Når dejen har en tilpas konsistens uden at klistre til fingrene, dækkes den med et viskestykke og stilles til hævning på et lunt sted i ca. 1 time.
Når dejen er hævet deles den i 2 dele, som hver rulles tyndt ud.
Fordel først tomatpure på dejen, og herefter skinke og ost.
Rul dejen sammen til roulader og skær dem i skiver på ca. 1 – 1,5 cms tykkelse.
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 grader i 15 minutter, til de er sprøde.
Alternativt kan dejen formes til små pizzaer som børnene kan spise.
Fyldet kan varieres med en rest kødsovs eller bare en god tomatsalsa og ost.