Indkøbsguide

Anmeldelse – Lekue omeletform for hele familien

Lyder det ikke fristende at kunne lave et godt og sundt måltid på under 10 minutter, uden at du skal have fat i en masse gryder og pander eller stå i køkkenet i lang tid. Ind i mellem må det bare godt være lidt nemt at lave mad, uanset om det er til aftensmad, til et mellemmåltid når sulten melder sig efter skole eller arbejde, eller til en nem frokost.

Med børn i familien er det især rart at kunne lave et nemt og enkelt måltid hvor børnene selv kan være med til at bestemme hvad der skal i og samtidig være med til at lave maden.

Redaktionen på Elefantino.dk har fået mulighed for at teste familie-omeletformen fra Lékué. Med formen følger en rigtig godt illustreret vejledning med forslag til flere forskellige typer af omlet’er. Så det er bare med at komme igang, det kræver ikke den store tekniske viden at kaste sig ud i at bruge omeletformen.

Hvis du skal bruge grøntsager i omelet’en så skal de lige dampes først, men det klares også nemt i omeletformen eller hvis der skal steges så vil en pande være en god hjælp. Det kan være en god ide at lave flere omelet’er med forskelligt fyld, så er der lidt at vælge imellem.

Vi prøvede flere variationer, herunder blandt andet med asparges og løg til de voksne, og med salami og revet ost til børnene Kartoffel er for eksempel også god både til børn og voksne. Og det er samtidig en nem og god måde at få børnene til at spise grøntsager. Derudover er der masser af udfoldelsesmuligheder når det gælder fyldet – der er nok mest kun smag og behag som sætter grænser for hvad der kan kommes i som fyld. Bare sørg for at fyldet er godt tilberedt i forvejen, det er ikke så spændende at tygge i halvrå grøntsager i den færdige omelet.

På meget kort tid har du et færdigt måltid, vi har også brugt omeletformen til en let frokostomelet – så skal der bare mindre æggemasse i. Nemt og hurtigt.

I Danmark forhandles Lékué’s køkkenprodukter af Hamonoya, og kan blandt andet købes i Inspiration

Omeletform1Grøntsagerne dampes i formen.

 Omeletform2Æggemasse hældes over fyldet.

 

Indlægget er sponsoreret.