Indkøbsguide

Derma byder på økologisk pleje til børn

Dermas hudplejeserie til babyer er blevet grøn. I hvert fald indeni. Serien har nu – ud over Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke – også den økologiske Ecocert-certificering og er udviklet med størst mulig omtanke for både sundhed og for miljøet. Og så har serien oven i købet fået et facelift, der giver produkterne en flottere fremtræden på badeværelset.

Derma er kendt for at være den første hudplejeserie med både Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke, og nu er Dermas velkendte produktserier til kvinder og børn oven i købet økologisk certificeret af Ecocert – som et ekstra plus for forbrugerne. De tre mærker i én hudplejeserie er forbrugernes garanti for, at produkterne er både allergivenlige, miljøvenlige og økologiske, hvilket er lidt af et kunststykke, da økologiske produkter ofte ikke er allergivenlige, fordi mange allergene stoffer kommer fra naturen.

”Forbrugerne efterspørger flere grønne produkter – også inden for hudpleje. Det har vi lyttet til og gjort vores populære serier til kvinder og børn økologisk certificeret. Derma Woman og Baby er bredt distribueret i mange supermarkeder og tilgængelig for mange forbrugere. Nu gør vi det nemmere for forbrugerne at købe certificeret økologisk hudpleje til en god pris”, siger Mikkel Egelund-Jensen, Adm. direktør i DermaPharm.

Alt det gode i én serie
Økocertificeringen af Derma Woman betyder, at Derma Eco Woman erstatter Dermas nuværende økoserie, Derma Eco. DermaPharms direktør, Mikkel Egelund-Jensen siger: ”Vi har samlet alt det gode fra Derma Eco og Derma Woman i én serie: Derma Eco Woman, så forbrugerne får kvalitet med omtanke til en god pris.”

Ud over Svanemærket, Astma-Allergi Danmarks mærke og den økologiske Ecocert-certificering er Derma Eco Baby naturligvis også helt fri for parfume, parabener og farve som alle øvrige produkter fra Derma.

Derma2
Makeover af hele Derma-serien
Foruden nyt indhold i Derma Eco Baby har hele Derma-serien fået et designløft med nye farver og nyt look. Den nye makeover giver Derma-serierne større sammenhængskraft og genkendelig i butikken og en flottere fremtræden på badeværelset.

Derma Eco Babys sortiment
Serien består af de fire basisprodukter til babyer: shampoo/bad, creme, salve og olie plus en solcreme SPF 30 til den sarte babyhud.

Udover Derma Eco Baby har de lavet en ny grøn serie af hudplejeprodukter for kvinder, den hedder Derma Eco Woman og udseendet har også her fået et nyt enkelt og strømlinet design.

Derma Eco Baby forhandles i de fleste større assorterede supermarkeder og Derma Eco Woman kan ydermere købes i Matas.

Derma’s produkter kan desuden købes online på Med24.