Indkøbsguide

DUPLO’s min Første Bondegård

Et besøg på en bondegård er alletiders for børnene men måske er der ikke lige en bondegård i nærheden, så hvorfor ikke få bondegården hjem i stuen. Eller måske hive traktoren med indenfor dørene, så børnene kan finde ud af hvad det er for en størrelse.

Nu er det jo selvfølgelig ikke en vaskeægte bondegård eller traktor, men i stedet de nye Min Første-serie fra DUPLO som har lanceret Min Første Bondegård og Min Første Traktor.

Her kan børnene nemlig få lov at lære en bondegård at kende, når de leger med dyrene og hvad de producerer. Såsom de smarte klodser med uld som måske hører til fåret…eller ægget som måske kommer fra hønen.

DUPLO Min Første er en serie hvor de små størrelser kan finde ud af mere om bondegården, så ved de meget mere når mor og far måske tager på et rigtigt bondegårdsbesøg.

Min Første Bondegård er rettet mod de 1,5 til 3-årige, og er rigtig fin og sød. De store DUPLO-klodser gør det nemt for de små fingre at få fat på klodserne og sætte fåret eller koen på græsset eller placere hønen på taget. Selve bondegården er nem at samle og så er det bare for børnene at gå igang med at udforske dyrene.

Her på redaktionen vakte Bondegården i DUPLO jubel hos børnene, da de fik lov til at lege-teste den nye bondegård. Der blev undersøgt, samlet på en måde, for derefter at prøve på en anden måde. Dyrene fik lov til at gå frit rundt hvorefter de pænt måtte finde sig i at blive sat ind i stalden for senere at komme ud igen. Der var i den grad dømt legestemning,

Lego og DUPLO er elsket af de fleste danske børn som på et eller andet tidspunkt i deres barndom har stiftet kendskab med disse parkatiske klodser som kan sammensættes til hvad som helst.

Bondegaard

DUPLO traktor