Indkøbsguide

Gør badetiden lidt sjovere

Badetid for børnene er ikke altid det sjoveste, de vil meget hellere lege, se fjernsyn eller lige pludselig er der 10.000 ting som er meget mere spændende end det at skulle have et bad.

Mange børn kan synes at det er rigtig sjovt at komme i bad, og bruger tiden på at lege med skummet eller lege med legetøj som kan tåle vandet.

Der findes dog mange børn, som absolut ikke synes at komme i bad er særlig sjovt og for dem er badetiden forbundet med noget som de helst vil undgå og gerne bruger mange fantasifulde og kreative krumspring for alt i verden at undgå det omstridte bad.

Men ligesom os voksne så skal børnene også i bad, ikke nødvendigvis hver aften men helst hver anden dag, så badningen er en nødvendighed. Det betyder dog ikke at det skal forbindes med pinsel og plage for de børn som ikke kan lide vandet eller risikoen for at få vand i hovedet.

Så hvorfor ikke gøre badetiden til en hyggelig tid med sjov og ballade, hvor der kan fjolles rundt og leges med vand og skum. Med Tinti badeprodukter kan badetiden hurtigt gøres til en sjov oplevelse. Har du hørt om malesæbe som udover at vaske børnene rene, samtidig giver badevandet en sjov grøn farve, eller hvad med det mystiske pulver som får vandet til at knitre og sprutte.

tinti-bad-brn

Vi har testet et udvalg af Tinti badeprodukterne og synes at de er et nyt og sjovt tiltag som kan hjælpe børnene med at gøre badningen til en hyggelig og underholdende tid. Badesæberne fåes i forskellige farver som kan blandes og smøres på hinanden, væggene eller badekarret uden at hverken børn eller inventar bliver permanent farvet, for det hele kan nemt bare vaskes af igen.

Med en smart tryllestav kan børnene trylle badevandet om til sjove farver, eller hælde det magiske pulver i badevandet som så straks begynder at knitre, sprutte og knase til stor overraskelse for børnene. Som dog syntes at det super skægt og vakte jubel efter at den første overraskelse lige havde lagt sig.

Tinti badeprodukter bør ikke bruges til børn under 3 år, produkterne indeholder naturfarver og uden konserveringsstoffer. Produkterne farver hverken huden eller badekarret, så du behøver ikke frygte at du pludselig har et grønt eller rød badekar efter børnenes bad.

Du kan se alle produkterne indenfor Tinti-badeserien, på www.nordq.dk

Tinti-alle